Έκτακτη ενημέρωση για τον κορονοϊό στις 18.00 από Τσιόδρα – Χαρδαλιά (video)

Έκτακτη ενημέρωση για τον κορονοϊό θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 18.00.

Τους πολίτες θα ενημερώσουν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον COVID-19, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, οι οποίοι εμφανίζονταν και στην πρώτη φάση της πανδημίας, όταν ο κόσμος ήταν κλεισμένος στα σπίτια του λόγω καραντίνας και στηνόταν μπροστά από τις τηλεοράσεις καθημερινά για να μάθει πώς κυλούν τα πράγματα.

Τι είχε πει ο Χαρδαλιάς στις 26 Μαΐου

Η επιστροφή

τους στις οθόνες προφανώς παραπέμπει σε αρνητικούς συνειρμούς και μένει να δούμε τι θα ανακοινώσουν το απόγευμα. Κι αυτό διότι στην τελευταία κοινή τους εμφάνιση, ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε πει ότι αν τους ξαναδούμε μαζί αυτό θα σημαίνει «ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά».

Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα τις τελευταίες ημέρες όντως δεν πηγαίνουν καθόλου καλά με τα κρούσματα να είναι κατά πολύ αυξημένα και την κυβέρνηση σε συνεννόηση με τους λοιμωξιολόγους να αναζητούν τρόπους να φρενάρουν την διασπορά του ιού. Μόνο το Σαββατοκύριακο είχαμε 185 κρούσματα γεγονός που συζητήθηκε χθες σε τηλεδιάσκεψη, ενώ χθες, Δευτέρα, άλλα 77 με δύο επιπλέον θανάτους.

Μένει, λοιπόν, να δούμε αν η σημερινή εμφάνιση, του κυρίου Τσιόδρα και η μεταφορά ώρας της ενημέρωσης του κυρίου Χαρδαλιά από τις 13.00 στις 18.00 θα έχουν έκτακτο χαρακτήρα ή θα γίνουν… μόνιμο φαινόμενο.

Λαζανάς: Τον Αύγουστο η κορύφωση του προβλήματος

Ως τον μήνα που θα παρατηρηθεί η κορύφωση του προβλήματος χαρακτήρισε τον Αύγουστο ο Μάριος Λαζανάς και γι αυτό στάθηκε στη σημασία να υπάρχει ψυχραιμία και σωστή ενημέρωση προς τους πολίτες από όλες τις πλευρές, καθώς και υπευθυνότητα από την πλευρά των πολιτών, ώστε όλοι μαζί να περάσουμε τις «εξετάσεις» με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα