Έκτακτο επισκεπτήριο των γονέων στους δύο έλληνες στρατιωτικούς

Δόθηκε ειδική άδεια στους γονείς να επισκεφθούν τα παιδιά του λόγω ΠάσχαΟι δύο στρατιωτικοί είναι καλά στην υγεία τους και με υψηλό ηθικόΕπικοινωνία Βαρθολομαίου με τους γονείςΣυγκίνηση από τους έλληνες στρατιωτικούς στην επίσκεψη του Μητροπολίτη Αδριανούπολης

Ένα μη προγραμματισμένο επισκεπτήριο, με ειδική άδεια λόγω Πάσχα, από τους γονείς τους είχαν τη Δευτέρα οι δύο έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Τουρκία, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ,

οι δύο στρατιωτικοί είναι καλά στην υγεία τους και με υψηλό ηθικό και είναι αυτοί που εμψυχώνουν όσους τους επισκέπτονται, παρά το αντίστροφο.

Επικοινωνία Βαρθολομαίου με τους γονείς

Με τους γονείς των δυο στρατιωτικών επικοινώνησε τη Δευτέρα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Τους ευχήθηκε καλό Πάσχα και γρήγορη επιστροφή των παιδιών τους στα καθήκοντα τους, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Από την πλευρά τους οι γονείς εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την συμπαράσταση του.

Συγκίνηση από τους έλληνες στρατιωτικούς στην επίσκεψη του Μητροπολίτη Αδριανούπολης

Κατά την επίσκεψη του μητροπολίτη Αμφιλόχιου Αδριανουπόλεως την Κυριακή του Πάσχα στη φυλακή, οι δύο έλληνες στρατιωτικοί μετάλαβαν και είπαν στον μητροπολίτη ότι όταν λήξει η περιπέτεια τους θέλουν να επισκεφθούν το Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη.

Η ατμόσφαιρα σε όλα τα στρατόπεδα της Ελλάδας την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα ήταν συγκινητική, καθώς με εντολή του υπουργού άμυνας Πάνου Καμμένου στρώθηκε σχεδόν παντού ένα τραπέζι με δύο κενές θέσεις, για να τιμηθούν οι δύο έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

(ΕΡΤ, ΣΚΑΪ)

Keywords
Τυχαία Θέματα