Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους οι τέσσερις από τους 11 ναζί συλληφθέντες

Κατηγορούνται για πλημμελήματαΟι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση με την ακροδεξιά οργάνωσηΤο Σάββατο απολογούνται όσοι βαρύνονται με κακουργηματικές κατηγορίες

Ελεύθεροι έφυγαν από τα δικαστήρια αμέσως μετά την απολογία τους στην 1η τακτική ανακρίτρια οι τέσσερις από τους 11 συνολικά, ακροδεξιούς συλληφθέντες στο πλαίσιο της εξάρθρωσης της «Combat 18 Hellas».

Οι κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και ένας ανήλικος, απολογήθηκαν για κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος που αφορούν σε παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε

σχέση με την οργάνωση.

Η έξοδος τους έγινε εν μέσω αποδοκιμασιών από αντιεξουσιαστές και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να φυγαδευτούν από αστυνομικούς.

Αύριο, Σάββατο, απολογούνται οι υπόλοιποι επτά συλληφθέντες, οι οποίοι και βαρύνονται με κακουργήματα, ως μέλη της οργάνωσης.

Κομβικό ρόλο στην εξάρθρωση της οργάνωσης έπαιξε η καταγραφή των τηλεφωνικών συνομιλιών των κατηγορουμένων. Από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες των κατηγορουμένων προκύπτει και διασύνδεση με τη Χρυσή Αυγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα