Έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας για τον θάνατο του Αστόρι

Νέα τροπή αναμένεται να πάρει η υπόθεση με τον θάνατο του Νταβίντε Αστόρι, τον περασμένο Μάρτιο από ανακοπή καρδιά, καθώς η άνοιξε η εισαγγελία της Φλωρεντίας άνοιξε έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατά δύο γιατρών.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ η έρευνα στρέφεται κατά δύο γιατρών που εργάζονται σε δημόσιους οργανισμούς, ένας στη Φλωρεντία και ένας στο Κάλιαρι, μετά την αποκάλυψη από εφημερίδα των Φλωρεντίας δύο ηλεκτροκαρδιογραφημάτων του άτυχου ποδοσφαιριστή, που παρουσιάζουν ανωμαλίες.

ITA – Astori –

Mort de Davide Astori : enquête ouverte pour homicide involontaire… https://t.co/MAiR4PZP7v pic.twitter.com/4g0GzIsZ0r

— WF Italie (@WYN_SERIE_A) 10 Δεκεμβρίου 2018

Οι εξετάσεις αυτές φέρεται να έγιναν τον Ιούλιο του 2016 και τον Ιούλιο του 2017 και η έρευνα θα καταδείξει κατά πόσον οι δύο γιατροί έκαναν σφάλμα δίνοντας το «πράσινο φως» στον Αστόρι να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Investigan a dos médicos por la muerte del futbolista Davide Astori-https://t.co/nFfyTEE8dY pic.twitter.com/EGGykYj5IH

— Teletica Deportes (@TeleticaTD7) 10 Δεκεμβρίου 2018

Οπως φαίνεται, η καρδιά του αδικοχαμένου από τον περασμένο Μάρτιο, Ιταλού αμυντικού, δεν λειτουργούσε όπως θα έπρεπε. Και στις δύο συγκεκριμένες εξετάσεις που του είχαν γίνει, υπήρχαν ενδείξεις ότι οι συστολές και οι διαστολές της καρδιάς του και η μορφολογία της, παρουσίαζαν δυσλειτουργίες, κάτι που δείχνει να εξηγεί το πώς τελικά ο Αστόρι πέθανε στον ύπνο του.

Να θυμίσουμε ότι τον Ιούνιο η «Corriere della Sera» έγραψε ότι η αιτία που έκοψε το νήμα της ζωής απ’ τον 31χρονο Ιταλό ήταν η ταχυκαρδία. Τη μνήμη του αδικοχαμένου παίκτη τίμησε η αποστολή της Γιουβέντους πριν από μερικές ημέρες στον αγώνα της στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Keywords
Τυχαία Θέματα