«Έσβησε» ο βετεράνος του ΠΑΟΚ Γιώργος Τάτσης – Το μεσημέρι της Παρασκευής η κηδεία

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες, Πέμπτη ο βετέρανος αμυντικός Γιώργος Τάτσης, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΠΑΟΚ και την ολοκλήρωσε στην Καβάλα.

Ο Γιώργος Τάτσης, ο οποίος κηδεύεται σήμερα, αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ στις αρχές της δεκαετίας του 1960 και το καλοκαίρι του 1968 μεταγράφηκε στην Καβάλα

σαν αντάλλαγμα στην μεταγραφή του Παρίδη στον ΠΑΟΚ.

Ο βετέρανος αμυντικός αγωνίστηκε ως βασικός για πολλά χρόνια και στις δύο ομάδες, ενώ στην σεζόν 1965-66 χρησιμοποιήθηκε σαν τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ, αντικαθιστώντας τον τραυματία συμπαίκτη του Τάκη Μουσελεμίδη, σε μια εποχή που δεν υπήρχαν αλλαγές στο παιχνίδι. Αυτός ήταν η επιλογή του τότε προπονητή του ΠΑΟΚ Νίκου Πάγκαλου και το τελικό αποτέλεσμα δεν δικαίωσε την επιλογή αφού ο Άρης πέτυχε ευρεία νίκη με 5-1 στο γήπεδο Χαριλάου. Από το 1968 φόρεσε με επιτυχία της φανέλα της Καβάλας μέχρι που αποσύρθηκε.

Η κηδεία του Γιώργου Τάτση θα γίνει στις 12 της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στον Εύοσμο θεσσαλονίκης, ενώ στεφάνι κατέθεσαν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Καβάλας, καθώς και ο Σύλλογος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, τα μέλη του οποίου εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στους οικείους του εκλιπόντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα