Εξώδικο Μπογδάνου στην «Ελληνοφρένεια»

Εξώδικο στη γνωστή σατιρική ραδιοφωνική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» έστειλε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με το οποίο ζητά από τους συντελεστές της εκπομπής, Θύμιο Καλαμούκη και Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη, να ανακαλέσουν χαρακτηρισμούς που ο ίδιος θεωρεί προσβλητικούς.

Ο χαρακτηρισμός “ρουφιάνος” που αποδόθηκε στον βουλευτή αφορά στην υπόθεση του στελέχους του ΠΑΜΕ, που συγκρούστηκε

με άνδρες των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης,  και το όνομα του έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη δημοσιότητα

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ζητά από τους παραγωγούς της εκπομπής «επανόρθωση» για σχόλιά τους σε εκπομπές, αλλά και για άρθρο που έχει αναδημοσιευτεί στη σελίδα της εκπομπής, ακόμα και tweet που αναρτήθηκαν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο εξώδικο: «το συγκεκριμένο απόσπασμα ραδιοφωνικής εκπομπής εξυπηρετούσε μια και μόνο σκοπιμότητα: την άνευ ορίων εξύβριση και συκοφάντησή μου. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της ως άνω ραδιοφωνικής εκπομπής αναφέρονται κατ’ επανάληψη στο ονοματεπώνυμό μου, εξυβρίζοντας με και συκοφαντώντας με. Συνεπώς, το σύνολο του εν λόγω αποσπάσματος ραδιοφωνικής εκπομπής είναι άκρως προσβλητικό για την προσωπικότητα μου, καθώς εμπεριέχει ευθείες ύβρεις, διαστρέβλωση της αλήθειας σχετικά με κάποιες τοποθετήσεις μου και, εν γένει, κάθε παράγραφος του επιδιώκει τη συκοφάντηση μου.

Άλλωστε, το ανωτέρω απόσπασμα ραδιοφωνικής εκπομπής δεν αποτελεί τη μοναδική προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος μου και προσβολής της προσωπικότητάς μου από πλευράς σας, δεδομένου ότι η ραδιοφωνική εκπομπή σας έχει κατ’ επανάληψη αναφερθεί με υβριστικό και συκοφαντικό τρόπο στο πρόσωπό μου».

Οι συντελεστές της εκπομπής ανέβασαν στο twitter το πλήρες κείμενο του εξώδικου:

Παραθέτουμε το ακριβές κείμενο που λάβαμε#DenEinaiRoufianosoMpogdanoshttps://t.co/6fagoeB16U

ELLINOFRENEIA (@Ellinofreneia) November 29, 2019

Πηγή: Εξώδικο Μπογδάνου στην «Ελληνοφρένεια» - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα