Γιάννα καλεί δήμαρχο Ύδρας

Ο δήμος Ύδρας σχεδιάζει ένα επετειακό πρόγραμμα που θα εκτείνεται από το β’ εξάμηνο του 2020 έως τον Δεκέμβριο του 2021, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Για τον σκοπό αυτό, άλλωστε, συγκροτήθηκε μια συμβουλευτική επιτροπή με τη συμβολική ονομασία «Η Ύδρα για το ’21» και μήνυμα το «Αναστοχασμός στην Ιστορία με το βλέμμα στο μέλλον». Η επιτροπή και οι άξονες δράσεις παρουσιάστηκαν πριν μερικές μέρες στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο.

Η Ύδρα ως γνωστόν

είχε σημαντικότατο ρόλο κατά την έναρξη της Επανάστασης του 1821 και είναι λογικό οι απόγονοι αυτών που συμμετείχαν να θέλουν να γιορτάσουν την 200η επέτειο. Όλο αυτό χωρίς τη Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία έχει αναλάβει σχεδόν «εργολαβικά» τον εθνικό εορτασμό για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η κα. Αγγελλοπούλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον δήμαρχο της Ύδρας, Γιώργο Κουκουδάκη και του ζήτησε να συναντηθούν έτσι ώστε οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο νησί να γίνουν υπό την αιγίδα της Επιτροπής στην οποία είναι επικεφαλής.

Το σχήμα αυτό, όμως, μάλλον δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Πρώτον γιατί δεν μπορεί να εμπνεύσει κανέναν σε ό,τι αφορά στο 1821 και δεύτερον γιατί την αγνοούν.

Πηγή: Γιάννα καλεί δήμαρχο Ύδρας - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα