Η IKEA ζητά να σταματήσουν οι πελάτες το… κρυφτό στα καταστήματά της (video)

Εάν βαρεθήκατε τα τετριμμένα, θέλετε να νιώσετε και πάλι παιδιά και αν τα καταστήματα της ΙΚΕΑ σας εμπνέουν και για… κρυφτό εκτός από αγορές δεν έχετε παρά να αναζητήσετε τις ομάδες στο facebook που διοργανώνουν φανατικά το εν λόγω παιχνίδι!

Όλα ξεκίνησαν το 2014 όταν μία μπλόγκερ από το Βέλγιο ονόματι Elise De Rijck συντόνισε μία συνάντηση για κρυφτό σε ένα τοπικό κατάστημά της,

για να γιορτάσει τα τριακοστά της γενέθλια. Τότε η ΙΚΕΑ ενθάρρυνε το παιχνίδι παρέχοντας πλήρη υποστήριξη, τοποθετώντας επί πλέον προσωπικό και προσφέροντας ασφάλεια στη διοργάνωση.

Έκτοτε το κρυφτό στα καταστήματά της διοργανώνεται φανατικά από ομάδες στο facebook, εξαναγκάζοντας την εταιρεία να ζητήσει να σταματήσει η διοργάνωση του παιχνιδιού επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

Στην Ολλανδία, στις αρχές του 2015, περίπου 32.000 άνθρωποι είχαν δηλώσει συμμετοχή μέσω Facebook για κρυφτό στο κατάστημα του Eindhoven, ενώ 19.000 άνθρωποι δήλωσαν συμμετοχή για το κατάστημα του Άμστερνταμ.

Αυτή την εβδομάδα οι αρχές στην Γλασκόβη, δημιούργησαν πλάνο «καταστολής» για παιχνίδι περίπου 3.000 ατόμων στο ΙΚΕΑ της πόλης.
Οι υπάλληλοι της εταιρείας εντόπισαν τη διοργάνωση στο Facebook και κάλεσαν την αστυνομία ώστε να αποτρέψει τους επίδοξους παίκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα