Η κατάρα έσπασε για τη Λίβερπουλ: «Κάηκε» το Άνφιλντ για το πρώτο πρωτάθλημα μετά το 1990 (video)

Το πρώτο πρωτάθλημα της Λίβερπουλ μετά από τριάντα χρόνια, το πρώτο της επί εποχής Premier League, ήταν το πιο «γλυκό» για τους φίλους των «κόκκινων». Η κατάρα… έσπασε μετά το 2-1 της Τσέλσι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και στο Λίβερπουλ ξημέρωσε μια νέα ημέρα. Αυτό το πρωτάθλημα κατακτήθηκε νωρίτερα από οποιονδήποτε άλλο τίτλο στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, χάρη στην ήττα των

«πολιτών», που ανάγκασε τον κόσμο στο λιμάνι της βορειοδυτικής Αγγλίας να βγει στους δρόμους για να πανηγυρίσει.

Ξεχωριστή μνεία γίνεται στον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος κατάφερε το… ακατόρθωτο. Η Λίβερπουλ όλα αυτά τα χρόνια σήκωσε και άλλες κούπες, κατέκτησε και Champions League, αλλά το πρωτάθλημα ήταν το μεγάλο απωθημένο. Ο γερμανός τεχνικός δεν ξέχασε όλους όσοι κράτησαν… όρθια τη Λίβερπουλ στο παρελθόν, όπως οι Στίβεν Τζέραρντ, Τζέιμι Κάραχερ και άλλοι. Φυσικά ευχαρίστησε και τον κόσμο.

Όπως αναμενόταν, χιλιάδες φίλαθλοι της Λίβερπουλ βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (25/06) έξω από το Άνφιλντ για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα τους – με την εικόνα το πρωί της Παρασκευής (26/06) να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο – αλλά και τα μέλη της ομάδας το έριξαν λίγο έξω.

Το 1990 είχε πανηγυρίσει ο… παππούς και το 2020 ο εγγονός:

Πάρτι τίτλου έξω από το «Άνφιλντ»:

pic.twitter.com/TZUJK71Ytd

— Matt Critchley (@MattCritchley1) June 25, 2020

Προπονητής, επιτελείο και παίκτες των «κόκκινων» διασκέδασαν (είχαν πανηγυρίσει έξαλλα στο 2-1 της Τσέλσι) και την παράσταση έκλεψε ποιος άλλος; Ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο γερμανός προπονητής επιδόθηκε σε… αστείο χορό, πάνω στο κέφι, και προφανώς έχοντας πιει λίγο παραπάνω.

Δείτε τα βίντεο:

Hahahahah go on Jurgen pic.twitter.com/JCrUklxo4T

— Regan* (@regan_lowey) June 26, 2020

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Λίβερπουλ με το που έληξε το Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι:

Liverpool Players celebrating

Keywords
Τυχαία Θέματα