ΗΠΑ: Βίντεο δείχνει αστυνομικό να περνάει χειροπέδες σε εξάχρονη – Κλαίει και παρακαλάει να την αφήσουν

Σοκαριστικό βίντεο από το Ορλάντο των ΗΠΑ δείχνει έναν αστυνομικό να συλλαμβάνει ένα εξάχρονο κορίτσι περνώντας του χειροπέδες μέσα στο σχολείο του, ενώ εκείνο κλαίει και παρακαλάει να μην το βάλει μέσα στο περιπολικό.

Σύμφωνα με τον Guardian, η σύλληψη συνέβη μετά από ξέσπασμα που είχε το κορίτσι στο σχολείο, κατά το οποίο φέρεται να χτύπησε μέλη του

εκπαιδευτικού προσωπικού. Όταν η αστυνομία έφτασε στο σχολείο, το κορίτσι είχε ηρεμήσει.

Το βίντεο δείχνει την μικρή Kaia Rolle να ακούει έναν δάσκαλο όταν την πλησιάζουν δύο αστυνομικοί. Όταν η 6χρονη ρωτάει για ποιον είναι οι χειροπέδες, ο ένας αστυνομικός, ονόματι Dennis Turner, της απαντάει «για σένα». Την αμέσως επόμενη στιγμή ο άλλος αστυνομικός περνάει τις χειροπέδες στα χέρια της μικρής, ενώ εκείνη ξεσπάσει σε κλάματα και παρακαλάει να τη βοηθήσουν.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί οδηγούν στο περιπολικό το κορίτσι, το οποίο λέει ότι δεν θέλει να μπει στο όχημα ενώ ζητάει να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Το βίντεο για το περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο, δημοσίευσε τη Δευτέρα (24/2) η οικογένεια της εξάχρονης. Ο αστυνομικός Dennis Turner απολύθηκε λίγο μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Ορλάντο είναι υποχρεωτικό να είναι παρών ένας ανώτερος αξιωματικός για κάθε σύλληψη ανθρώπου ηλικίας μικρότερης των 12 ετών, κάτι όμως που δεν συνέβη σε αυτή την περίπτωση.

Μάλιστα ο Turner καυχιέται ότι έχει συλλάβει 6.000 άτομα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι με τη σύλληψη της 6χρονης «έσπασε το ρεκόρ του». 

Την ίδια ημέρα ο αστυνομικός είχε συλλάβει και ένα 6χρονο αγόρι από άλλο σχολείο με την εισαγγελέα, πάντως, να απορρίπτει τις κατηγορίες σε βάρος και των δύο παιδιών.

Πηγή: ΗΠΑ: Βίντεο δείχνει αστυνομικό να περνάει χειροπέδες σε εξάχρονη – Κλαίει και παρακαλάει να την αφήσουν - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα