Καβάλα: Εντοπίστηκε το μεγαλύτερο μέρος από τα θαμμένα λύτρα 4,2 εκατομμυρίων ευρώ (video)

Το μεγαλύτερο μέρος από τα λύτρα 4,2 εκατομμυρίων ευρώ που ήταν θαμμένα σε δύο σημεία στην πόλη της Καβάλας εντόπισε η αστυνομία, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις. 

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν βρει ένα πολύ μεγάλο μέρος του ποσού, το οποίο εκτιμάται ότι είναι τουλάχιστον τρία εκατομμύρια ευρώ τόσο σε συνεργείο αυτοκινήτων, όσο και στο σπίτι του ενός από τους τρεις συλληφθέντες. 

Η επιχείρηση έλαβε χώρα στα Αμισιανά της Καβάλας, με τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας να έχουν μπει από το πρωί της Παρασκευής

στο συνεργείο αυτοκινήτων την οποία έχουν κάνει φύλλο και φτερό, ενώ είχαν αποκλείσει την περιοχή.

Τα χρήματα προέρχονται από ληστεία και σκηνοθετημένη απαγωγή που έγιναν τον περασμένο Ιανουάριο στην Καβάλα, όταν καταγγέλθηκε ότι άτομα με μάσκες του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου είπαν σε πρώην διευθυντή εταιρείας σεκιούριτι ότι έχουν απαγάγει το παιδί του και θέλουν λύτρα να το απελευθερώσουν. Με την απειλή όπλου τον οδήγησαν στην εταιρεία και άρπαξαν από το χρηματοκιβώτιο τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι αρχές έχουν συλλάβει και ανακρίνουν από την Πέμπτη τον ιδιοκτήτη του συνεργείου αυτοκινήτων, τον γιο του και τον πρώην διευθυντή της εταιρείας σεκιούριτι από την οποία αρπάχθηκαν τα χρήματα. Κατά την ανάκριση υπέδειξαν στους αστυνομικούς πού βρίσκονται θαμμένα τα χρήματα.

Πηγή: Καβάλα: Εντοπίστηκε το μεγαλύτερο μέρος από τα θαμμένα λύτρα 4,2 εκατομμυρίων ευρώ (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα