Κορονοϊός: Ξανά θετικός ο Ρονάλντο – Κουρεύτηκε… γουλί ο πορτογάλος άσος

Θετικό ήταν και το νέο τεστ κορονοϊού, στο οποίο υποβλήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίξει κόντρα στη Μπαρτσελόνα, στην επόμενη αγωνιστική του Champions League. Ο διεθνής αστέρας παρουσιάστηκε, μάλιστα, στο instagram με νέο λουκ, καθώς κουρεύτηκε… γουλί. Εμφανίστηκε και με κόκκινη φανέλα πριν από το φαγητό του. 

Υπενθυμίζεται ότι ο πορτογάλος

σούπερ σταρ της Γιουβέντους διαγνώστηκε με κορoνοϊό, ενώ ήταν στην αποστολή της εθνικής ομάδας της πατρίδας του για τις υποχρεώσεις του Nations League.

Επιστρέφοντας την Πέμπτη (22/10) στο Τορίνο υποβλήθηκε εκ νέου σε τεστ. Το αποτέλεσμα ήταν ξανά θετικό και πλέον δεν είναι δυνατόν να παίξει στην αναμέτρηση με τους Καταλανούς στις 28 Οκτωβρίου για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thursday style!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις 22 Οκτ, 2020 στις 5:28 πμ PDT


Ο ίδιος είχε στείλει και μήνυμα για τον κορονοϊό. Ο σταρ της Γιουβέντους ανέβασε στο instagram φωτογραφία, ενώ γυμναζόταν και έκανε βουτιές του στην εσωτερική πισίνα της βίλας του. Τουλάχιστον αυτό έδωσε προς τα… έξω. Συνόδευσε τη φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ με ένα αισιόδοξο μήνυμα. «Μην αφήνεις ό,τι δεν μπορείς να κάνεις να σταθεί εμπόδιο σε ό,τι μπορεί να κάνεις», έγραψε ο 35χρονος Πορτογάλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“Não deixes aquilo que não podes fazer atrapalhar o que podes fazer”

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις 16 Οκτ, 2020 στις 3:58 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“El éxito en la vida no se mide por lo que logras, sino por los obstáculos que superas”

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις 21 Οκτ, 2020 στις 3:58 πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα