«Κράξιμο» στον Αντετοκούνμπο από πρώην άσο του NBA – O Giannis έχει και πολέμιους (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να… ηγήθηκε, μαζί με τον Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς, της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της κορυφαίας πεντάδας στο ΝΒΑ για τη σεζόν 2018-19 και να βρέθηκε σ’ αυτή για πρώτη φορά στην καριέρα του, μπορεί να είναι φαβορί για τον MVP της χρονιάς, αλλά έχει και πολέμιους. Ο έλληνας άσος δεν κατάφερε να οδηγήσει τους Μπακς στους τελικούς του NBA και οι επικριτές του βρήκαν την ευκαιρία να βγουν

μπροστά και να τον «κράξουν».

Ένας από αυτούς είναι και ο Ράιαν Χόλινς, ο οποίος, μιλώντας σε εκπομπή χαρακτήρισε τον «Greek Freak» τον ως τον πιο υπερεκτιμημένο παίκτη του ΝΒΑ. Ο παλαίμαχος άσος του μπάσκετ ίσως να έχει επηρεαστεί και από την αποχώρηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την συνέντευξη Τύπου, μετά το τελευταίο παιχνίδι με τους Τορόντο Ράπτορς. Αποχώρηση που προξένησε πολλά ερωτηματικά, αν και υπήρχαν εξηγήσεις για την απόφασή του έλληνα σούπερ σταρ.

O Ράιαν Χόλινς «επιτέθηκε» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ανέφερε:

«Θυμάμαι να μου λέτε ότι ο Γιάννης θα καρφώνει συνέχεια στα playoffs και μπλα, μπλα μπλα. Αυτός ο παίκτης είναι ο πιο υπερεκτιμημένος στο άθλημα αυτή τη στιγμή. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, τον αγαπώ, μου αρέσει. Όλοι εσείς τον στείλατε στους Τελικούς φέτος. Δεν τα κατάφερε. Όχι μόνο δεν πήγε στους Τελικούς, αλλά πέτυχε πολύ λιγότερα. Αυτός ο παίκτης σουτάρει με 29% όταν μαρκάρεται από έναν καλό αμυντικό».

Ο βετεράνος NBAer είπε σχετικά με το διπλό μαρκάρισμα πάνω στον Γιάννη: «Ξέρεις ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε καλούς και σπουδαίους παίκτες; Όταν το κάνεις αυτό στον ΛεΜπρόν το βλέπει από μακριά. Και όταν πασάρει, το κάνει στον σωστό χρόνο, δεν κάνει λάθος και πάει προς το καλάθι, βγάζοντας ένα ελεύθερο σουτ. Δεν υπήρχε σενάριο όπου ο Γιάννης πήγαινε προς το καλάθι, πάσαρε σωστά και οι συμπαίκτες του απλώς αστοχούσαν σε ελεύθερα σουτ. Ήταν αναποτελεσματικό».

.@TheRyanHollins thinks Giannis is overrated.@Foxworth24 thinks Ryan’s a hater

Keywords
Τυχαία Θέματα