Λεμονής: Έχουμε έρθει να εξαντλήσουμε τις ελπίδες – Τι είπε για Βαλβέρδε, Μέσι

Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει απόψε (21.45) την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη για την 3η αγωνιστική του Champions League και τόσο ο Τάκης Λεμονής όσο και ο Αλμπέρτο Μποτία αναφέρθηκαν στη δυναμικότητα του αντιπάλου και τις δυσκολίες στη συνέντευξη τύπου εν όψει της αναμέτρησης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού

ανέφερε ότι ο αγώνας με τη Γιουβέντους θα αποτελέσει κατά κάποιο τρόπο οδηγό και γι΄αυτό το ματς, ενώ σχετικά με το τι μπορεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός είπε τα εξής:

«Βασικά στη δουλειά μας αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Το ξέρω κι εγώ και όλοι ότι έχουμε λίγες ελπίδες, αλλά έχουμε έρθει να τις εξαντλήσουμε. Υπάρχουν και ψυχολογικά κέρδη από κάθε παιχνίδι και κάνοντας μία καλή εμφάνιση θα είναι καλό για εμάς. Το να λέμε ότι θα πρέπει να χαρούμε το παιχνίδι δεν είναι τόσο σωστό. Νομίζω ότι έχουμε μία ομάδα που θα μπει στο γήπεδο και θα πει ότι ‘εμείς είμαστε εδώ’».

Ο Λεμόνης όταν ρωτήθηκε ακόμη για το τι αντιπροσωπεύει ο Βαλβέρδε για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Είναι ωραία ερώτηση γιατί θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτόν. Είχαμε γνωριστεί στην Ελλάδα. Το στιλ ποδοσφαίρου που έπαιξε ταιριάζει στη φιλοσοφία του κόσμου και είναι πολύ αγαπητός.

Χάρηκα πολύ όταν ανέλαβε την Μπαρτσελόνα, γιατί πήγε δικαιωματικά σε μία τέτοια ομάδα. Έχει το υπόβαθρο και την κουλτούρα για να σταθεί. Του εύχομαι καλή συνέχεια, εκτός από τον αυριανό αγώνα».

Όσο για τον Μέσι είπε: «Δεν θυμάμαι πόσο καιρό πριν είχα διαβάσει μία δήλωση ότι η μόνη λύση είναι να τον κλειδώσεις στα αποδυτήρια. Δεν ξέρω αν μπορούμε να το κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε όσο μπορούμε. Η Μπαρτσελόνα έχει πολλούς μεγάλους παίκτες».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα