Μήνυση κατά του δημοσίου κάνουν οι γονείς του 11χρονου Μάριου – «Το παιδί πήγε σχολείο και δεν γύρισε ποτέ»

Στο σκοτάδι παραμένουν οι έρευνες της αστυνομίας, έξι μήνες μετά την τραγική απώλεια του μικρού Μάριου στο Μενίδι. Οι γονείς του 11χρονου μαθητή προχώρησαν σε μήνυση και αγωγή αποζημίωσης κατά του Δημοσίου.

Δείτε επίσης: Βίντεο – ντοκουμέντο: Οι στιγμές αμέσως μετά τον θάνατο του Μάριου στο Μενίδι

Ο πατέρας του 11χρονου Μάριου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί ο υπεύθυνος που έκοψε το νήμα της ζωής του παιδιού του.

Δείτε

επίσης: Αδέσποτη σφαίρα σκότωσε 11χρονο σε σχολείο – Τουλάχιστον 20 προσαγωγές (video)

Δείτε επίσης: Επέστρεψαν στο σχολείο οι συμμαθητές του 11χρονου Μάριου (video)

«Από την ημέρα που έφυγε για πάντα από τη ζωή ο αδικοχαμένος Μάριος – Δημήτρης έχουν περάσει έξι ολόκληροι μήνες, 181 ημέρες στενοχώριας και αγανάκτησης γιατί δεν έχει βρεθεί ακόμα ο δολοφόνος του παιδιού μας», είπε ο Θ. Σουλούκος. «Τα προβλήματα στην περιοχή μας είναι μεγάλα και έχουν δημιουργηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει ένα οριστικό τέλος στην εγκληματικότητα», συνέχισε ο πατέρας του Μάριου.

Σε ερώτηση για το πώς είναι η ζωή τους με το άλλο παιδί του, έξι μήνες μετά τον θάνατο του γιου του, ο ίδιος απάντησε ότι το πιο δύσκολο που είχε να αντιμετωπίσει είναι η ερώτησή του, για το πώς γίνεται να έχασε τη ζωή του ο Μάριος μέσα στο σχολείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα