Νέα περιπέτεια για τον Παπανδρέου – Τον «χτύπησε» μπουρίνι την ώρα που έκανε κανό (video)

Στο φως της δημοσιότητας έδωσαν τοπικά μέσα της Αχαΐας τη νέα περιπέτεια του Γιώργου Παπανδρέου στη θάλασσα, την ώρα που έκανε το αγαπημένο του χόμπι, βόλτα με το κανό.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το dete.gr, την περασμένη Κυριακή ο πρώην πρωθυπουργός είχε τα γενέθλιά του και αποφάσισε να τα γιορτάσει στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου, κάνοντας κανό., χωρίς, ωστόσο να υπολογίσει ότι

λίγο αργότερα θα τον «χτυπούσε» μπουρίνι.

«Είδαμε τον Γιώργο να μπαίνει με το κανό στην θάλασσα. Άρχισε να κωπηλατεί με κατεύθυνση τη Ναύπακτο. Μέσα σε δέκα λεπτά, εκεί που η θάλασσα ήταν λίμνη, σηκώνει το μπουρίνι. Γίνεται χαμός. Φεύγουν οι ομπρέλες, οι ξαπλώστρες αναποδογύρισαν, ο κόσμος πανικόβλητος μαζεύει τα παιδιά του και φεύγουν. Όσοι είχαν δει τον πρώην πρωθυπουργό περίμεναν με αγωνία για το πώς θα βγει», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Όπως μάλιστα αναφέρουν τα τοπικά μέσα, τα κύματα έφταναν τα δύο μέτρα. Μετά από λίγη ώρα, ο κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε μακριά από την ακτή και τελικά κατάφερε να βγει από τη θάλασσα.

«Το κύμα στην κυριολεξία τον σκέπαζε, όμως ο Παπανδρέου τα κατάφερε, έστω και αν σίγουρα έζησε εφιαλτικές στιγμές στη θάλασσα», καταλήγει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με το dete.gr, την ημέρα εκείνη μέχρι και το φέρι μποτ της γραμμής έκανε 55 λεπτά να αγκυροβολήσει, αφού τα κύματα το είχαν μετατρέψει σε «καρυδότσουφλο».

Δεν είναι όμως η πρώτη περιπέτεια του Γιώργου Παπανδρέου. Για παράδειγμα, στις περσινές του διακοπές στη Σκιάθο, είχε «σκάσει» με το κανό του σε βράχια.

Οι εικόνες είναι από τη στιγμή που ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκινά την βόλτα του με το κανό:

Keywords
Τυχαία Θέματα