Νέα στοιχεία για την κλοπή οπλισμού στη Λέρο- Μία παλιά υπόθεση που γεννά ερωτήματα

Συνεχίζονται οι έρευνες για την κλοπή βαρέος πολεμικού υλικού στη ΛέροΕρωτήματα γεννά μία κλοπή τόνων πετρελαίου πριν δύο χρόνια από την ίδια υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού

Η υπόθεση κλοπής βαρέος οπλισμού από μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο, έχει δημιουργήσει πολλά ερωτήματα και έχει κινητοποιήσει τους επιτελείς του Πολεμικού Ναυτικού και της ΕΛ.ΑΣ., που ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε το υλικό.

Ένα στοιχείο που επίσης αξιολογείται ως σημαντικό είναι ότι πριν από δύο χρόνια

είχαν κλαπεί από την συγκεκριμένη υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού 280 τόνων πετρελαίου.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) διαπιστώθηκε ασυμφωνία προβλεπόμενου και κατεχόμενου στρατιωτικού υλικού.

Εκτός της προανάκρισης για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών της απώλειας που διατάχθηκε, ενημερώθηκε και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία θα συμμετάσχει στις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του militaire.gr, το υλικό που χάθηκε είναι δύο αντιαρματικά, χειροβομβίδες και πυρομαχικά. Μάλιστα, η ποσότητα των πυρομαχικών που εκλάπησαν δεν είναι «ευκαταφρόνητη».

Keywords
Τυχαία Θέματα