Νέα στοιχεία για τον άτυχο σκιέρ: Έμεινε 20 λεπτά ζωντανός, θαμμένος μέσα στο χιόνι (video)

Ο 32χρονος είχε έρθει στην Ελλάδα για τις γιορτές από το Λουξεμβούργο«Κάκωση στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης και συνοδά στοιχεία κρυοπληξίας» διαπίστωσε ο ιατροδικαστήςΤο χρονικό της τραγωδίας

Τραυματισμένος σοβαρά στον αυχένα και θαμμένος κάτω από το χιόνι για 20 λεπτά, ο Απόλλωνας Ψαρουδάκης, πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σωρό του άτυχου άνδρα, «είχε κάκωση στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης, εξάρθρημα συγκεκριμένα και συνοδά στοιχεία κρυοπληξίας, γιατί

έμεινε πολλή ώρα θαμμένος μέσα στο χιόνι».

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο άτυχος σκιερ που παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα (εικόνες – video)

Η παρέα του Απόλλωνα, μόλις χτυπήθηκε από τη χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα, προσπάθησε να εντοπίσει τον φίλο της, ενώ στη συνέχεια ειδοποίησε τις Αρχές.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Βασιλίτσα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση (video)

Ο 32χρονος Απόλλωνας Ψαρουδάκης εντοπίστηκε δίπλα σε ένα δέντρο, χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο Γρεβενών, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr & greveniotis.gr, το χιονοδρομικό ήταν κλειστό και η παρέα δοκίμασε να κάνει snowboard, εκτός πίστας του χιονοδρoμικoύ, σε μέρος όπου το χιόνι ήταν “απάτητο” και πολύ πυκνό.

O νεαρός άνδρας χτύπησε σε δέντρο, παρασυρόμενος από τη χιονοστιβάδα, και ανασύρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του από το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου.

“Το δυστύχημα έγινε στο σημείο λεγόμενο Κ2. Είναι εκτός οριοθετημένης πίστας χιονοδρομίας. Είναι για τους expert που πάνε και κάνουν την εκτός πίστας δραστηριότητα. Είναι η extreme πλευρά του χιονοδρομικού μας κέντρου εκτός πίστας. Κατά καιρούς έχουν πέσει και άλλες χιονοστιβάδες εκεί. Το χιονοδρομικό δεν δούλευε. Με δική τους ευθύνη πήγαν εκτός πίστας”, ανέφερε ο ιδιοκτήτης sale χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας, Απόστολος Λιάτσης.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Βασιλίτσα: 30χρονος έχασε τη ζωή του από χιονοστιβάδα

Keywords
Αναζητήσεις
ειχε αδερφια ο απολλωνας ψαρουδακης
Τυχαία Θέματα