Νεκρό βρέφος σε νοσοκομείο στην Πάτρα – Τι σενάριο εξετάζει η αστυνομία

Η μητέρα του βρέφους που είχε παραμείνει στο νοσοκομείο για να το προσέχει κατά τη νοσηλεία του ξάπλωσε μαζί του για να κοιμηθεί και το πρωί που σηκώθηκε το βρήκε νεκρόΤο επικρατέστερο μέχρι στιγμής σενάριο είναι η μητέρα του μωρού κατά την διάρκεια του ύπνου της να «πλάκωσε» το βρέφος, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία

Δεν έχει προηγούμενο η οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα, καθώς ένα μωρό που νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο βρέθηκε το πρωί νεκρό. Η υπόθεση μάλιστα θυμίζει ανατριχιαστικά το Αμάρτημα της Μητρός

μου του Γεώργιου Βιζυηνού

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των tempo24, patrastimes, η διανυκτέρευση γυναίκας σε δωμάτιο του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Πατρών, όπου νοσηλευόταν το παιδί της με κάταγμα, κατέληξε σε τραγωδία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μητέρα του βρέφους που είχε παραμείνει στο νοσοκομείο για να το προσέχει κατά τη νοσηλεία του ξάπλωσε μαζί του για να κοιμηθεί και το πρωί που σηκώθηκε το βρήκε νεκρό.

Ενημερώθηκαν αμέσως οι γιατροί του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, όμως ήταν ήδη αργά για το μωρό.

Το επικρατέστερο μέχρι στιγμής σενάριο είναι η μητέρα του μωρού κατά την διάρκεια του ύπνου της να «πλάκωσε» το βρέφος, με αποτέλεσμα αυτό να βρει τραγικό θάνατο από ασφυξία.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και η ιατροδικαστική εξέταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα