Νέο «καμπανάκι» Καμμένου στην Τουρκία – «Ένα χιλιοστό κίνηση αν κάνουν, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε»

Παραμένουν υψηλοί οι τόνοι στο Αιγαίο, με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, να πραγματοποιεί νέες σκληρές δηλώσεις από το νησί της Λέρου, τονίζοντας πως «ένα χιλιοστό κίνηση αν κάνουν, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε».

«Βλέπετε τι γίνεται στην Κύπρο, προχωράει το Μπαρμπαρός, προκαλούν

οι Τούρκοι, αλλά στο οικόπεδο της Exxon Mobil δεν τολμάνε να πλησιάσουν. Λεκτικοί τσαμπουκάδες, αλλά όταν βλέπουν το αεροπλανοφόρο να είναι εκεί, όταν βλέπουν πλέον όλη τη διεθνή κοινότητα σηκώνονται και φεύγουν. Αυτή την εξέλιξη που είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε τον φυσικό μας πλούτο, το φυσικό μας αέριο είναι η εξέλιξη που θα φέρει και μια νέα εποχή για την οικονομία μας, για τις δικές μας γενιές και των εγγονών μας. Χάρις στις ένοπλες δυνάμεις λοιπόν έγινε και αυτό. Γιατί μην ξεχνάτε ότι η κρίση που δημιουργήθηκε και που δημιούργησαν οι δανειστές είχε σκοπό ακριβώς να κατασχέσει την υποθαλάσσιο πλούτο μας. Μας χτύπησαν και μας πάλεψαν να δώσουμε εγγύηση το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο της Ελλάδας. Δεν ξεκίνησε η κρίση τυχαία. Μας έβαλαν στόχο. Και μας πολέμησαν για να παραδώσουμε τον πλούτο της πατρίδας. Σε αυτό το σημείο που η Ελλάδα βγήκε πλέον από την κρίση χάρις στις ένοπλες δυνάμεις, η Πολιτεία πρέπει να αποδώσει προς τις ένοπλες δυνάμεις. Τα αναδρομικά ήταν μια πρώτη κίνηση, δεν ήταν τα πάντα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το μήνυμα που στέλνουμε όλοι μαζί είναι ότι όσο βρισκόμαστε όρθιοι και ζωντανοί δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να τολμήσει ποτέ να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα. Να ξέρουν πολύ καλά όλοι αυτοί που προκαλούν ότι καλό θα είναι για αυτούς να παραμείνουν μόνο στις λεκτικές προκλήσεις. Από εκεί και πέρα, ένα χιλιοστό κίνηση αν κάνουνε θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε. Εμείς θέλουμε την ειρήνη, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό».

Keywords
Τυχαία Θέματα