Ντοκουμέντο: Ο 27χρονος δολοφόνος της βιολόγου είχε δώσει ξενάγηση στο σημείο του εγκλήματος (video)

Ο 27χρονος αγρότης που ομολόγησε τη δολοφονία της 60χρονης αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον ήταν από τους λίγους ανθρώπους που γνώριζε καλά το σημείο του εγκλήματος και αυτό ήταν κάτι που οδήγησε τους αστυνομικούς στο να τον υποπτευθούν.

Μάλιστα ο ίδιος έχει «ανεβάσει» και στο youtube video όπου κάνει ξενάγηση στο σημείο. Εκεί διακρίνεται και η ταυτότητα του.

Ήταν από τους πρώτους που κλήθηκαν από την αστυνομία για να καταθέσουν και να δώσουν δακτυλικά

αποτυπώματα DNA. Κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από τους αστυνομικούς ο 27χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου.

Εκτός από τον 27χρονο στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται και δεύτερο άτομο για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου. Πρόκειται για έναν αλλοδαπό, ο οποίος εργαζόταν για τον 27χρονο και φέρεται να βοήθησε τον φερόμενο ως δράστη να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό της 60χρονης στη δαιδαλώδη σπηλιά.

Η ομολογία του δράστη

Ο 27χρονος φέρεται να συνάντησε ενώ κινούταν με το αυτοκίνητό του, την 60χρονη βιολόγο που έκανε τζόκινγκ, περίπου ένα χιλιόμετρο από τις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης.

Τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του για να την ακινητοποιήσει ενώ στη συνέχεια, όταν η γυναίκα έδινε μάχη να ξεφύγει από τα χέρια του 27χρονου, της έκλεισε τις αεραγωγούς με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Στη συνέχεια μετέφερε το άψυχο σώμα της στη σπηλιά στο Μάλεμε όπου εντοπίστηκε «θαμμένη» στις 9 Ιουλίου από δύο ερασιτέχνες σπηλαιολόγους, σε μια προσπάθεια του δράστη να καλύψει τα ίχνη του.

(Με πληροφορίες από flashnews.gr, cretalive.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα