Ο Χρήστος Σπανός στη συναυλία του Μαραβέγια που συμμετείχε η κόρη του, Μαρίνα

Η κόρη του Χρήστου Σπανού και της Μελίνας Παιονίδου, Μαρίνα συμμετείχε στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια.

Η νεαρή κοπέλα έχει μια πολύ ωραία φωνή και κάνει σπουδές πάνω στη μουσική και «έκλεψε» τις εντυπώσεις μόλις ανέβηκε στη σκηνή. Ο Χρήστος Σπανός σαν περήφανος πατέρας ήταν από νωρίς στο θέατρο «Άλσος» για να την καμαρώσει.

Ο ηθοποιός πριν από δύο χρόνια σε συνέντευξή του στο altsantiri.gr είχε δηλώσει πως δεν θα ήθελε η κόρη του να συμμετάσχει σε

μουσικό ριάλιτι.

Η κόρη σας εκτός από μία κούκλα είναι και ταλαντούχα. Έχω δει ότι έχει πολύ ωραία κινησιολογία και τραγουδάει υπέροχα. Αν μία ημέρα σας ανακοίνωνε ότι θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της πηγαίνοντας σε κάποιο ριάλιτι, τι θα της λέγατε;

 Ως ενήλικας ή ως ανήλικη;

Τώρα ως ανήλικη.

Ως ανήλικη όχι. Δεν συμφωνώ με την παρουσία παιδιών σε ριάλιτι. Η τηλεόραση πρέπει να τα έχει όλα όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο, αυτό δεν σημαίνει ότι αν συμφωνούμε ή όχι θα πάψουν να υπάρχουν. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα έστελνα το παιδί μου σε ένα ριάλιτι γιατί η έκθεση είναι πολύ μεγάλη. Εδώ βλέπεις ανθρώπους ενήλικες στον επαγγελματικό τους χώρο υπάρχουν χρόνια και δεν μπορούν να διαχειριστούν την έκθεση, δεν μπορούν να διαχειριστούν την κριτική και δεν μπορούν να διαχειριστούν το μετά γιατί όταν τελειώνει ένα ριάλιτι η έκθεση από το 100 μπορεί να πέσει στο δύο, στο δέκα, στο 40 αλλά δεν θα είναι στο 100. Δεν θα έβαζα τη μικρή σε αυτή τη διαδικασία, θα ήμουν αρνητικός.

Ακόμα και δύο – τρία χρόνια που θα ήταν ενήλικη; Την ίδια άποψη θα είχατε;

Πιστεύω ότι για να δείξεις τη δουλειά σου υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνεις. Να χτυπήσεις πέντε πόρτες και να πεις για παράδειγμα: «Είμαι δημοσιογράφος, αυτό είναι το βιογραφικό μου, έτσι γράφω» για να μπορείς να βρεις μια δουλειά. Δεν νομίζω ότι τα ριάλιτι λειτουργούν πάντα βοηθητικά, δεν το πιστεύω αυτό. Είναι κάποιες ματαιοδοξίες ανθρώπων που κι αυτές να σου πω την αλήθεια δεν είμαι σε θέση να κρίνω. Ο καθένας αποφασίζει για τη ζωή του. Δεν μπορώ να πω εγώ σε κάποιον τρίτο, σε κάποιον ξένο γιατί το έκανε. Αν κάποιος θέλει να το κάνει και νιώσει ευτυχισμένος αλλά πρέπει να είναι υπεύθυνος για το τι θα κάνει μετά. Εγώ δεν θα πήγαινα σε ένα ριάλιτι για να γίνω πιο γνωστός για να προχωρήσω περισσότερο στη δουλειά μου.

Είναι κάτι πρόσκαιρο θεωρείτε; Μία φούσκα που σκάει..

Είναι κάτι εφήμερο όλο αυτό γιατί ένας άνθρωπος που έχει τις ικανότητες υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προχωρήσει και μάλιστα να προχωρήσει και γρήγορα αν θέλει. Η δημοσιότητα δεν νομίζω ότι βοηθάει πάντα, νομίζουμε ότι βοηθάει είναι πολύ πρόσκαιρη όπως είπες κι εσύ και φέρνει πολλά που πολλές φορές δεν είμαστε σε θέση να τα διαχειριστούμε. Οπότε όχι δεν θα έστελνα την κόρη μου σε ριάλιτι. Αν θέλει να γίνει τραγουδίστρια θα πάει να σπουδάσει να δουλέψει σκληρά και θα γίνει αυτό που θέλει. Αν το επάγγελμα απαιτεί δημοσιότητα θα της έρθει όταν πρέπει.

Keywords
Τυχαία Θέματα