Ο Παυλόπουλος υποδέχθηκε τους διακριθέντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδέχθηκε σήμερα Δευτέρα (16/10) στο προεδρικό μέγαρο τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στους 23ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που διεξήχθησαν στην Τουρκία.

Τους αθλητές συνόδευσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες έδωσαν στον κ. Παυλόπουλο μία μπάλα με τις υπογραφές τους, ενώ ο ίδιος

τους χάρισε έδωσε ένα αναμνηστικό, ευχαριστώντας τους για τις επιτυχίες τους.


«Αισθάνομαι χαρά και συγκίνηση, που σας υποδέχομαι σήμερα εδώ. Πρέπει να σας πω ότι είμαστε υπερήφανοι για εσάς, ξέρω τι καταφέρατε στους 23ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που έγιναν στην Τουρκία. Οι επιτυχίες σας ήταν εθνικές επιτυχίες. Καταφέρατε πολλά και θα ήθελα να σας συγχαρώ καθένα και καθεμιά από εσάς ξεχωριστά. Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης την εθνική ομάδα γυναικών καλαθοσφαίρισης, γι΄ αυτό το πρωτόγνωρο επίτευγμα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος δίνει αναμνηστικό δώρο στον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Ιωσήφ Σταυρακάκη στη συνάντηση του Προέδρου με την Ολυμπιακή Ομάδα Κωφών στο Προεδρικό Μέγαρο

Πρόσθεσε επίσης τα εξής: «Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για τον τόπο, εκφράζετε πολλά. Δίνετε το παράδειγμα γενικότερα στη γενιά σας. Γι’ αυτό τον λόγο σας υποδέχομαι, για να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ, με την παράκληση να συνεχίσετε και να μην το βάλετε ποτέ κάτω. Συνεχίστε και στην υπόλοιπη ζωή σας σε αυτό που μπορείτε και πρέπει να κάνετε. Έτσι ώστε η κοινωνική σας ζωή, να είναι απόλυτα ολοκληρωμένη. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους και όλες».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μιλά απευθυνόμενος στους αθλητές της Ολυμπιακής Ομάδας Κωφών τους οποίους υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο

Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού κωφών Ιωσήφ Σταυρακάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς και τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε σήμερα εδώ, έχοντας μαζί μας τα 5 μετάλλια από την Ολυμπιάδα Κωφών που έγινε στην Τουρκία, γεγονός που με κάνει υπερήφανο».

Keywords
Τυχαία Θέματα