Ο πιο άτυχος ταξιδιώτης – Έχασε το πλοίο στον Πειραιά στο… τσακ (video)

Η έξοδος των ταξιδιωτών κορυφώνεται, και στα λιμάνια της χώρας -όπως είναι φυσικό- επικρατεί το αδιαχώρητο. Ακόμα και οι δρόμοι πέριξ του λιμανιού του Πειραιά επικρατούσε κυκλοφοριακή συμφόρηση, με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να δυσκολεύονται να φτάσουν στα πλοία.

Ο τηλεοπτικός φακός του ΣΚΑΪ τον πιο… άτυχο επιβάτη, ο οποίος έχασε το πλοίο του κυριολεκτικά για ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Το πλοίο είχε ήδη λύσει τα σχοινιά και ανέβαζε την μπουκαπόρτα βάζοντας πλώρη για την Αστυπάλαια, όταν ο αξιωματικός που βρισκόταν

πάνω στη ράμπα έδωσε σήμα να ξανακατέβει, ώστε να επιβιβαστούν μερικοί ακόμα πεζοί επιβάτες που είχαν τρέξει την τελευταία στιγμή στην αποβάθρα.

Τότε έφτασε με ταχύτητα ‘ενα ταξί στο σημείο με τον πελάτη και τον οδηγό να βγαίνουν τρέχοντας, ώστε να κατεβάσουν τη βαλίτσα του από το πορτμπαγκάζ.

Ο άνδρας έφτασε «με την ψυχή στο στόμα» μπροστά στη ράμπα, ενώ εκείνη είχε σηκωθεί μόλις 10 με 20 εκατοστά και αρχικά επιχείρησε να σκαρφαλώσει, αλλά επειδή το πλοίο είχε ήδη ξεκινήσει με πολύ μικρή ταχύτητα, φώναξε στον αξιωματικό να τον αφήσουν να ανέβει.

Ωστόσο, η ράμπα δεν ξανακατέβηκε ποτέ και εκείνος έχασε το πλοίο. Ο άνδρας ακούστηκε να παραπονιέται πως είχε πάρει ταξί για να φτάσει στο λιμάνι αλλά ένας λιμενικός υπάλληλος του έδειξε με νόημα το ρολόι του, εξηγώντας του πως είχε καθυστερήσει, έστω και για μερικά δευτερόλεπτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα