Ο Τσίπρας αυτοσαρκάζεται για τη φωτογραφία στο Κουφονήσι – Τι απάντησε στο «Κουλούρι» (video)

Από χιούμορ και από ανοχή στη σάτιρα «πάει καλά» ο Αλέξης Τσίπρας, όπως φάνηκε από την αντίδρασή του σε χιουμοριστικό δημοσίευμα της γνωστής ιστοσελίδας «tokoulouri.com», αναφορικά με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από τη σύντομη επίσκεψή του στο Κουφονήσι.

Υπενθυμίζεται ότι όταν ο κ. Τσίπρας ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Νάξο, «έκλεψε» λίγες ώρες με την Μπέτυ Μπαζιάνα και πήγαν

στο Κουφονήσι με «λάντζα». Εκεί, δοκίμασαν καλό φαγητό και τσίπουρο, ενώ στην παρέα του βρέθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, ο οποίος ανάρτησε σχετικές φωτογραφίες στο Facebook. Ωστόσο, μία από αυτές σχολιάστηκε εκτενώς από τους χρήστες των social media λόγω της καλοκαιρινής και κάπως ατημέλητης εμφάνισης του κ. Τσίπρα.

Στα σατιρικά σχόλια προστέθηκε κι ένα χιουμοριστικό δημοσίευμα από το «Κουλούρι» για την εμφάνιση του κ. Τσίπρα στο Κουφονήσι, που μετέδωσε ότι δήθεν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «προσπαθεί να θυμηθεί πώς βρέθηκε στα Κουφονήσια τις τελευταίες τρεις ημέρες».

Ωστόσο, οι πάντα ευρηματικοί συντάκτες της γνωστής ιστοσελίδας δεν πρέπει να είχαν φανταστεί ότι ο κ. Τσίπρας θα τους απαντούσε.

«Ακόμα προσπαθώ», ήταν η απάντηση του κ. Τσίπρα μέσω story στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να διαβάζει χαμογελαστός το άρθρο του «Κουλουριού».

Το  story του Τσίπρα:

Keywords
Τυχαία Θέματα