Οι ευχές των διεθνών και της ΑΕΚ στον Sokraris για τον τελικό – Καυγάς στην Τσέλσι (video)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος το βράδυ της Τετάρτης (29/5, 22:00) θα προσπαθήσει να γίνει ο πρώτος έλληνας παίκτης που φτάνει στην κατάκτηση μιας μεγάλης διασυλλογικής ευρωπαϊκής κούπας, στον τελικό του Europa League ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τσέλσι.

Ο Sokratis έχει τις ευχές όλων των Ελλήνων, ώστε να τα καταφέρει. Ευχές του έστειλαν οι συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα που προετοιμάζονται για τα ματς που ακολουθούν στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO

2020. Το ίδιο έκαναν ΑΕΚ και Άκης Ζήκος, ενώ στην Τσέλσι είχαμε καυγά στην τελευταία προπόνηση.

Δείτε τις ευχές της εθνικής και των διεθνών παικτών στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο:

Όπως είπαμε, η ΑΕΚ στηρίζει τον άσο των «κανονιέρηδων» και πρώην παίκτη της. Φρόντισε να το δείξει μέσα από μία ανάρτηση της στα social media. «Καλή επιτυχία, Σωκράτη», ήταν το μήνυμα της ΑΕΚ, το οποίο συνοδεύτηκε με μία φωτογραφία του Παπασταθόπουλο από την τελευταία του προπόνηση με την Άρσεναλ.

Ο Άκης Ζήκος ευχήθηκε, επίσης, στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο σε συλλογικό επίπεδο, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο πρώην άσος έχει αγωνιστεί σε τελικό του Champions League το 2004 ανάμεσα σε Πόρτο και Μονακό, αλλά η ομάδα του έχασε (3-0) από τους «δράκους».

Την ίδια ώρα, το κλίμα είναι «βαρύ» στην Τσέλσι, καθώς υπήρξε επεισόδιο μεταξύ των παικτών της στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με την Άρσεναλ. Γκονζάλο Ιγκουαΐν και Νταβίντ Λουίζ φέρονται να αντάλλαξαν… γαλλικά μετά από ένα σκληρό φάουλ του δεύτερου στον πρώτο, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο ιταλός τεχνικός φανερά εκνευρισμένος έφυγε από το γήπεδο πριν καν ολοκληρωθεί αυτή, με την κάμερα να τον «πιάνει» έξαλλο να πετάει το καπέλο του στο χορτάρι.

Maurizio Sarri stormed off the pitch during training on the eve of the Europa League final and had no love for his hat

Keywords
Τυχαία Θέματα