Οικογένεια Μητσοτάκη σε απαρτία: Φύτεψαν αμπελιτσιά στη μνήμη του πατέρα τους (εικόνες)

Χθες, Πέμπτη, ήταν η επέτειος 100 χρόνων από τη γέννηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και σε αυτό το πλαίσιο συγγενείς, φίλοι, αλλά και τοπικοί φορείς των Χανίων, απέτισαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργό.

Συγκεντρώθηκαν λοιπόν στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη, στο Ακρωτήρι Χανίων, όπου φύτεψαν μία αμπελιτσιά (το μοναδικό ενδημικό δέντρο της Κρήτης) στην αυλή του σπιτιού, ενώ στη συνέχεια έγινε και η αποκάλυψη της πινακίδας δρόμου που φέρει το όνομα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

«Σήμερα

ανάμεσα σε πολλούς καλούς φίλους του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη δόθηκε το όνομά του στη Λεωφόρο Ακρωτηρίου. Από αυτές τις γειτονιές ξεκίνησε την πολυτάραχη πολιτική του διαδρομή, η οποία τον οδήγησε από την Κρητική αντίσταση στην Πρωθυπουργία της χώρας», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο facebook του.

«Νωρίτερα σήμερα φυτέψαμε με τα αδέλφια μου και στενούς μας συγγενείς στο κήπο του σπιτιού μας στο Ακρωτήρι μία αμπελιτσιά, στη μνήμη του πατέρα μας. Από την αμπελιτσιά που είναι ένα ενδημικό δέντρο της Κρήτης φτιάχνονται οι κρητικές κατσούνες», έγραψε με τη σειρά της η Ντόρα Μπακογιάννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα