Οικογενειακό έγκλημα στην Κύπρο: Μητέρα έσφαξε τον 7χρονο γιο της – Πέθανε ο παππούς στο άκουσμα της είδησης

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στα κατεχόμενα στην Κύπρο. Μία 36χρονη μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 7χρονο γιο της και στη συνέχεια κοιμήθηκε δίπλα του.

Η παιδοκτόνος ομολόγησε την πράξη της στις «αστυνομικές αρχές» σήμερα και εκδόθηκε διάταγμα τριήμερης κράτησης από το «δικαστήριο».

Η απίστευτη τραγωδία συνέβη το βράδυ της 27ης Μαΐου και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, η 36χρονη, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με

τον σύζυγό της, μαχαίρωσε το παιδί, επειδή ο εν διαστάσει σύζυγός της φέρεται να γνωστοποίησε ότι θα διεκδικήσει την κηδεμονία του. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του επτάχρονου είχε εγκαταλείψει τη σύζυγό του πριν από 3-4 μήνες και εκείνη τον πίεζε να επιστρέψει.

Ο πατέρας, ο οποίος είναι αστυνομικός, έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού του από συναδέλφους του.

Η 36χρονη είχε τηλεφωνήσει χθες, Δευτέρα στο σχολείο του 7χρονου και ανέφερε πως ήταν άρρωστος και δεν θα πήγαινε στο μάθημα. Επίσης δεν πήγε και η ίδια στο σούπερ μάρκετ όπου εργαζόταν λέγοντας ότι είναι άρρωστη.

Όταν ο πατέρας της ενημερώθηκε για το συμβάν, υπέστη έμφραγμα και απεβίωσε ενώ η μητέρα της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα