Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Προσφορά προληπτικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 07/04, προσφέρει για όλη την οικογένεια τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα προληπτικού ελέγχου υγείας Fit2be active σε προνομιακές τιμές. Τα πακέτα μπορούν να τα αποκτήσουν όλοι όσοι επισκεφθούν το site: https://www.omilos-hygeia.gr/pagkosmia-imera-ygias-07-04/ από τη Δευτέρα 8 Απρίλιου μέχρι και την Τρίτη 30 Απρίλιου 2019, δηλώνοντας τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα συμμετοχής.

Συγκεκριμένα τα νοσοκομεία του

Ομίλου ΥΓΕΙΑ παρέχουν:

σε Ενήλικες

FIT2PLAΥ: Είναι ένα βασικό checkup που αποτυπώνει τη φυσική σας κατάσταση και αποτελεί τη βάση για την πρόληψη μελλοντικών θεμάτων υγείας.
Περιλαμβάνει: πλήρη καρδιολογικό έλεγχο και εκτίμηση από ορθοπεδικό. Μαζί με το checkup παρέχεται και βεβαίωση άθλησης.

FIT2PLAY ADVANCED: Είναι ένα πλήρες checkup που εκτιμάται η κατάσταση της υγείας με βάση ιατρικές και παρακλινικές εξετάσεις. Περιλαμβάνει: πλήρη αιματολογικό, βιοχημικό και καρδιολογικό έλεγχο. Μαζί με το checkup παρέχεται και βεβαίωση άθλησης.

FIT2PLAY ADVANCED περιλαμβάνοντας επώνυμο activity tracker:
Θα λάβετε σαφείς ιατρικές οδηγίες και στόχους φυσικής άσκησης για να παρακολουθείτε εύκολα την υγεία σας με τη βοήθεια της τεχνολογίας αλλά και να βελτιστοποιήσετε την ποιότητα της άθλησης σας. Περιλαμβάνει: πλήρη αιματολογικό, βιοχημικό και καρδιολογικό έλεγχο καθώς και δυο παθολογικές εξετάσεις. Μαζί με το checkup παρέχεται και βεβαίωση άθλησης.

*Οι εξετάσεις διενεργούνται στο ΥΓΕΙΑ και στο ΜΗΤΕΡΑ.

σε Παιδιά

FIT2PLAΥ for kids: Η σωματική άσκηση των παιδιών απαιτεί και κατάλληλη ιατρική παρακολούθηση. To FIT2PLAY for kids πραγματοποιείται από εξειδικευμένο παιδοκαρδιολόγο του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ και έχει στόχο να ανιχνευθούν τυχόν κληρονομικές/εκ γενετής παθήσεις που δεν έχουν εκδηλωθεί με κλινικά συμπτώματα. Μαζί με το checkup παρέχεται και βεβαίωση άθλησης.

*Οι εξετάσεις διενεργούνται στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα