Όταν η δημοσιογραφία στέκεται στο ύψος της – Παρουσιαστής του FOX στριμώχνει τον Τραμπ στα «σχοινιά» (video)

Όσο δεινή κι αν είναι η θέση του Ντόναλντ Τραμπ το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των αυξημένων θανάτων και των χιλιάδων κρουσμάτων κορονοϊού καθημερινά, κάθε φορά που εμφανίζεται στο FOX News, νιώθει μια σχετική άνεση.

Υπάρχουν, όμως και εξαιρέσεις… Στην τελευταία του συνέντευξη δημοσιογράφος του καναλιού τον αντέκρουσε, σχετικά με τις δηλώσεις που έχει κάνει για την αστυνομία ο Δημοκρατικός αντίπαλός του στις προεδρικές εκλογές,

Τζο Μπάιντεν.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, απόσπασμα της οποίας δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα πριν την προβολή της αύριο Κυριακή, ο Τραμπ απέδωσε την άνοδο της εγκληματικότητας σε ορισμένες πόλεις στην ανεπάρκεια, όπως υποστηρίζει, των Δημοκρατικών δημάρχων τους.

«Τις κακοδιαχειρίστηκαν», επέμεινε ο Τραμπ αφού ο δημοσιογράφος Κρις Γουάλας του επισήμανε ότι πολλές από αυτές τις πόλεις έχουν Δημοκρατικούς δημάρχους εδώ και δεκαετίες.

«Πάντα ήταν κακή η κατάσταση με την εγκληματικότητα αλλά τώρα έχει βγει εκτός ελέγχου. Και αυτό συμβαίνει γιατί θέλουν να περικόψουν πόρους από την αστυνομία και ο Μπάιντεν θέλει να κόψει τον προϋπολογισμό της αστυνομίας», συνέχισε.

«Όχι κύριε, δεν το θέλει», αντέκρουσε ο Ουάλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα