Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Κουίκ – Τριανταφυλλίδης στη Βουλή (video)

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, Αλ. Τριανταφυλλίδη, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των προτεραιοτήτων της κυβερνητικής πολιτικής για την ομογένεια.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουίκ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησής του απάντησε σε ερωτήσεις βουλευτών και ετοιμάστηκε να αποχωρήσει. Όμως, ο κ. Τριανταφυλλίδης του είπε ότι δεν μπορεί να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση.

«Υπάρχουν ανειλημμένες, έχω τον Γερμανό πρόεδρο και άλλες δουλειές να κάνω», του είπε ο κ. Κουίκ, επισημαίνοντάς του ότι

«με πήρατε τηλέφωνο και μου είπατε “έλα να τοποθετηθείς να απαντήσεις σε πέντε ερωτήσεις και να φύγεις”».

Ο προεδρεύων έγινε έξαλλος αμφισβητώντας τους ισχυρισμούς του.

«Σας έστειλα γραπτή πρόσκληση», απάντησε ενώ ο κ. Κουίκ, εμφανώς θιγμένος, που τον αμφισβήτησε σηκώθηκε όρθιος και γυρίζοντας προς την πλευρά του κ. Τριανταφυλλίδη διαμαρτυρόμενος.

«Θίγετε την τιμή μου κύριε», του είπε επιμένοντας ότι δέχθηκε τηλεφώνημα που του είπε να έρθει να μιλήσει. «Αρνείστε την εντιμότητά μου», συνέχισε ο κ. Κουίκ. Από την πλευρά του ο προεδρεύων τον εγκάλεσε επειδή είχε γυρίσει την πλάτη του στο Σώμα.

Την ίδια ώρα, οι βουλευτές παρακολουθούσαν με αμηχανία ενώ αργότερα, ο κ. Τριανταφυλλίδης διάβασε την έγγραφη πρόσκληση που είχε στείλει στον υφυπουργό δηλώνοντας ότι το θέμα θεωρείται λήξαν.



Βίντεο: Βουλή

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παραλίγο, Κουίκ – Τριανταφυλλίδης, Βουλή,paraligo, kouik – triantafyllidis, vouli