Πελοπόννησος: 69 συλλήψεις κατά την διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων

Στη σύλληψη 69 ατόμων προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων στους 5 νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, ενώ ελέγχθησαν 899 άτομα, εκ των οποίων 168 είχαν προσαχθεί.

Οι συλληφθέντες βαρύνονται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας, ναρκωτικά, παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έκθεση ανηλίκου, παράνομη οπλοφορία. Επίσης, σε βάρος 16 αλλοδαπών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη

χώρα, θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εξιχνιάστηκε, από την Ασφάλεια Άργους, μία περίπτωση κλοπής σε οικοδομή, που είχε γίνει στις 8 Μαϊου στο Άργος και για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου Έλληνα.

Ακόμη, εξιχνιάστηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων, μία περίπτωση κλοπής σε σπίτι, σε χωριό του δήμου Ευρώτα, που είχε γίνει στις 17 Μαρτίου και για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου Έλληνα.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν, συνολικά, 297 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 14 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητα χασίς και 150 μέτρα καλώδιο στην Αργολίδα, ένα κυνηγετικό όπλο και 22 φυσίγγια στη Λακωνία, καθώς και 158,4 γραμμάρια χασίς στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα