Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο χειριστής του ταχύπλοου

Ελεύθερος ο 44χρονος Γάλλος χειριστής του ταχύπλοουΜε τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέαΌπως φαίνεται, ο 44χρονος δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά από την απολογία του ενώπιον του ανακριτή, ο 44χρονος Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου, που σκόρπισε τον θάνατο στο Πόρτο Χέλι, το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Νίκο Εμμανουηλίδη, ο 44χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, με περιοριστικούς όρους την εμφάνιση

του κάθε μήνα στην Πρεσβεία της Γαλλίας στο Βέλγιο και την καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ.

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων

Τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων του 44χρονου Γάλλου, έδειξαν ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Υπενθυμίζεται πως ο 44χρονος παρουσιάστηκε στις Αρχές 12 ώρες μετά το ναυτικό δυστύχημα που προκάλεσε και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες, 70 και 60 ετών αντίστοιχα, και να τραυματιστεί σοβαρότατα η 60χρονη αδελφή τους.

Σημειώνεται πως το δείγμα ελήφθη σχεδόν 16 ώρες μετά το περιστατικό ενώ, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν προκύπτει να είχε γίνει χρήση οποιασδήποτε άλλης ουσίας.

Ο 44χρονος Γάλλος κατηγορείτο για διατάραξη υδάτινων συγκοινωνιών και για διπλή ανθρωποκτονία εξ αμέλειας και πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα