Πρεμιέρα με νίκη για Τσιτσιπά στην Ουάσινγκτον – Στις «8» του Σαν Χοσέ η Σάκκαρη (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στο Citi Open της Ουάσινγκτον, διοργάνωση στην οποία ο έλληνας πρωταθλητής είναι το Νούμερο 1 του ταμπλό. Εκεί όπου γνωρίζει την αποθέωση και από τους φίλους του τένις. Επιτυχία και για τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία πέρασε στους «8» του Σαν Χοσέ με ανατροπή και… καρδιοχτύπι.

Ο 20χρονος πρωταθλητής νίκησε, λοιπόν, με 6-3, 7-5 τον Αμερικανό Τόμι Πολ και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του τουρνουά όπου θα αντιμετωπίσει τον Τζόρνταν Τόμπσον.

Ο έλληνας αθλητής, Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη, έσωσε μπρέικ

πόιντ του Πολ στο 5ο γκέιμ του πρώτου σετ και ύστερα έκανε εκείνος μπρέικ στον αντίπαλό του παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ αλλά και στην ψυχολογία.

Στο δεύτερο σετ ο Αμερικανός βελτίωσε την απόδοσή του, προηγήθηκε με 5-3, αλλά στο σημείο εκείνο έχασε τα τέσσερα επόμενα γκέιμ από τον Τσιτσιπά και μαζί και το παιχνίδι, που διήρκεσε μία ώρα και 26 λεπτά.

. @StefTsitsipas fights off Tommy Paul to move on to the next round. #CO19 pic.twitter.com/lnRwaucSoI

— Citi Open (@CitiOpen) August 1, 2019

. @StefTsitsipas fights off Tommy Paul to move on to the next round. #CO19 pic.twitter.com/lnRwaucSoI

— Citi Open (@CitiOpen) August 1, 2019

Η Μαρία Σάκκαρη δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά νίκησε με ανατροπή την Γιαπωνέζα Μάγιο Χίμπι (4-6, 6-4, 6-2) και προκρίθηκε στις οκτώ καλύτερες αθλήτριες στο τουρνουά του Σαν Χοσέ.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια εμφανίστηκε νευρική απέναντι στη μαχητική αντίπαλό της, υπέπεσε σε αβίαστα λάθη, αλλά από την ώρα που βρήκε ρυθμό η κατάσταση απλοποιήθηκε.

Η Σάκκαρη συνέχισε την πολύ καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει στο συγκεκριμένο τουρνουά, στο οποίο πέρυσι έφτασε ως τον τελικό. Πλέον, φέτος έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στα προημιτελικά και περιμένει να μάθει την αντίπαλό της, η οποία θα είναι η νικήτρια του ζευγαριού Σβιτολίνα – Κασάτκινα.

2018 finalist @mariasakkari advances to the @MubadalaSVC quarterfinals!

The No.7 seed defeats qualifier Mayo Hibi 4-6, 6-4, 6-2. pic.twitter.com/JDSMcUyl1g

WTA (@WTA) July 31, 2019

“It’s really good to be back here!”@mariasakkari is poised to make another run to the @MubadalaSVC final! pic.twitter.com/GxeabQEtuR

WTA (@WTA) July 31, 2019

A huge forehand from @mariasakkari! #MubadalaSVC pic.twitter.com/KpjwNO1CrK

WTA (@WTA) July 31, 2019

Mayo Hibi disguises a superb dropshot!

Keywords
Τυχαία Θέματα