Προφανώς κι ο Άδωνις θα υπερασπιζόταν το fail tweet Μητσοτάκη

Ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης θα έσπευδε προς υπεράσπιση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ό,τι κι αν έκανε ο τελευταίος. Ακόμη και tweets παταγώδους αποτυχίας. Ο Άδωνις είναι εδώ για τον Κυριάκο και πάντα θα είναι.

Δείτε επίσης: Το επικό tweet Κυριάκου για τη Μάνδρα και το τρολάρισμα στο Twitter

(εικόνες)

Σε μία τέτοια κίνηση λοιπόν, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έδειξε τα αντανακλαστικά… πίστης και ελπίδας στον πρόεδρό του και βγήκε στην αντεπίθεση «κράζοντας» όσους αδαείς (νεοδημοκράτες) και υποχθόνιους (συριζαίους) τόλμησαν να τρολάρουν τον «επιστήμονα» Κυριάκο σχετικά με το tweet του για τη Μάνδρα και την τροχαία που έπρεπε να κλείσει τον δρόμο.

Με ένα μακροσκελές post στο facebook ο Άδωνις Γεωργιάδης αποθέωσε τον άνθρωπο που τον έκανε αντιπρόεδρο του κόμματος, απειλώντας όσους τόλμησαν να διαστρεβλώσουν τα λεγόμενα του «ηγέτη» και να κάνουν πλακίτσα με αυτό.

Για την σκόπιμη διαστρέβλωση της αναρτήσεως του @kmitsotakis για τις πλημμύρες και την Τροχαία, έγραψα ένα μικρό κείμενο στο FB για το πώς δουλεύει η Προπαγάνδα τους. https://t.co/GK2EcAPSw9 pic.twitter.com/FWpdRmItgW

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 12 Δεκεμβρίου 2017

Υ.Γ. Εμείς απλά αφήνουμε αυτό εδώ, παρότι οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις, είναι συμπτωματική

Keywords
Τυχαία Θέματα