Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας – Τι είπε στους αστυνομικούς ο 54χρονος

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της 8χρονης«Έχω πίστη, το παιδί μου ζει», λέει η μητέρα τηςΤι είπε στους αστυνομικούς ο 54χρονος που κρυβόταν τρεις ημέρες

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 8χρονη Αλεξία, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τον τραυματισμό της από αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια του γλεντιού στην αυλή του σπιτιού της ανήμερα το Πάσχα.

Η υγεία της 8χρονης επιδεινώθηκε την Τετάρτη, με αποτέλεσμα να μπει ξανά στο χειρουργείο. Η οικογένειά

της ζει στιγμές αγωνίας, ωστόσο, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι καθώς οι ώρες περνούν και η μικρή δείχνει να παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή.

Τα λόγια της μητέρας της μικρής, η οποία μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, συγκλονίζουν.

«Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δε θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον ταξιάρχη για το παιδί μας», είπε.

«Όταν το έμαθα συγκλονίστηκα και τρομοκρατήθηκα», λέει ο 54χρονος

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ο 54χρονος ιδιοκτήτης βενζινάδικου, από το όπλο του οποίου προήλθε η σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη.

Ο 54χρονος ζει στο διπλανό χωριό, το Λεοντάρι, το οποίο χωρίζεται με μία χαράδρα από τις Θεσπιές, το χωριό δηλαδή της που βρισκόταν η μικρή.

Το όπλο βρέθηκε και κατασχέθηκε σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού του, σε περιοχή της Αττικής, κρυμμένο κάτω από βάση δεξαμενής πετρελαίου. Πρόκειται για περίστροφο, το οποίο -όπως διαπιστώθηκε- ο 54χρονος κατείχε παράνομα.

«Πολλοί πυροβολούσαν και πετούσαν βεγγαλικά. Δεν ήξερα αν το κοριτσάκι τραυματίστηκε από δική μου μπαλωθιά», φέρεται να υποστήριξε ο 54χρονος, σημειώνοντας πως δεν εμφανίστηκε στην αστυνομία γιατί φοβήθηκε.

«Όταν έμαθα για τον τραυματισμό συγκλονίστηκα και παράλληλα τρομοκρατήθηκα», είπε και παραδέχτηκε ότι αποφάσισε να κρύψει το όπλο, πιθανότατα για να μη βρεθεί στην κατοχή του.

«Έδωσα το όπλο σε κάποιους φίλους και το μετέφεραν στην Αθήνα για να το κρύψουν στο σπίτι μου», υποστήριξε, επίσης.

Είπε στους αστυνομικούς πως στις ημέρες που μεσολάβησαν από την ημέρα του Πάσχα, όταν τραυματίστηκε η Αλεξία από την αδέσποτη σφαίρα, «έβλεπα ειδήσεις για την πορεία της υγείας του παιδιού», ενώ ισχυρίστηκε πως είχε πρόθεση να παραδοθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα