Συγκινεί το μήνυμα του Λιονέλ Μέσι στον Κασίγιας πάνω στη «μέθη» της νίκης – «Μια αγκαλιά στον Ίκερ»

Ο Λιονέλ Μέσι να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ποδοσφαιρικής ημέρας, καθώς χάρη στα δικά του πόδια σημειώθηκαν δύο γκολ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League με αντίπαλο τη Λίβερπουλ, σε έναν αγώνα οριακά «αριστούργημα».

Ωστόσο, παρά τη χαρά του, ο αργεντινός αστέρας δεν ξέχασε και τον Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος υπέστη έμφραγμα, με αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από πολύ πιθανή η

αποχώρησή του από την αγωνιστική δράση. Παρόλο που η κατάσταση του Ισπανού γκολκίπερ σταθεροποιήθηκε, η είδηση με το πρόβλημα της υγείας του σόκαρε άπαντες.

Ο Μέσι δεν ξέχασε τον Κασίγιας ούτε στο ευχαριστήριο ποστ του στο Instagram, με το οποίο, αφού σχολιάσε το αποτέλεσμα του αγώνα, έστειλε «μια αγκαλιά» στον Κασίγιας και του ευχήθηκε να αναρρώσεις γρήγορα. «Ευχαριστημένοι με το αποψινό αποτέλεσμα. Ακόμα, βέβαια, μένει το παιχνίδι του Άνφιλντ, μια δύσκολη έδρα, όπου η Λίβερπουλ είναι ομαδάρα και θα μας δυσκολέψει. Έρχεται η πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν και πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ. Τέλος, θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να στείλω μια αγκαλιά στον Ίκερ Κασίγιας και να του ευχηθώ να αναρρώσει πολύ σύντομα». έγραψε ο σούπερ σταρ των Καταλανών.

View this post on Instagram

Contentos con el resultado de esta noche. Pero aún nos queda ir a Anfield, una cancha muy difícil, donde el Liverpool que es un equipazo apretará mucho. Viene el momento más importante de la temporada y hay que estar más juntos y unidos que nunca. Por último, quiero aprovechar para mandarle un abrazo a @ikercasillas y desearle que se recupere muy pronto.

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on May 1, 2019 at 3:08pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα