Συγκλονίζει η Πρεζεράκου: Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς (video)

Για την απώλεια ενός δαχτύλου της, την προσπάθεια που γίνεται για να μη χάσει και δεύτερο, αλλά και το σοκ που έχει υποστεί από τον σοβαρό τραυματισμό της στην Κύθνο μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not».

«Καλά είμαι, κάνω εδώ και δύο συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη. Είχα χάσει πολύ αίμα. Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε όλα αυτά τα τηλέφωνα και όλο τον χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμη σε σοκ.

Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Απλά λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς. Να πω την αλήθεια έχω έννοια για τον παράμεσο, γιατί το τελευταίο μου δακτυλάκι το έχασα. Μια προσευχή θα ήθελα από τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην αθλήτρια του επί κοντώ.

Ο θεράπων ιατρός της, Σαράντης Σπυρίδωνος, τόνισε από την πλευρά του, μιλώντας στο Open:

«Η κυρία Πρεζεράκου χτυπήθηκε στο δεξί της χέρι από την προπέλα μιας εξωλέμβιας μηχανής, ενός φουσκωτού σκάφους, μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου χειρουργήθηκε αμέσως. Είχε πολλαπλά κατάγματα-τραύματα στο αντιβράχιο και στην άκρα χείρα του δεξιού πάνω άκρου Αντιμετωπίστηκαν και θα έχει ένα λειτουργικό χέρι».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζει, Πρεζεράκου,sygklonizei, prezerakou