Συλλήψεις στη Φλώρινα για μεταφορά αλλοδαπών

Δύο Ρουμάνοι και μια γυναίκα από τη Μολδαβία, συνελήφθησαν στη Φλώρινα, ενώ επιχειρούσαν να μεταφέρουν Αφγανούς μετανάστες στα σύνορα της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας στον επαρχιακό δρόμο Λόφων-Μελίτης οι αστυνομικοί της συνοριακής φύλαξης εντόπισαν αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες, ο οδηγός του οποίου δεν υπάκουσε σε σήμα για έλεγχο. Ακολούθησε καταδίωξη και ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα, όπου επέβαιναν 11 Αφγανοί μετανάστες, μεταξύ των οποίων εννέα ανήλικοι από 5έως 16 χρόνων.

Στο

ίδιο σχεδόν σημείο εντοπίστηκε και δεύτερο αυτοκίνητο με πινακίδες Μολδαβίας, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες Ρουμάνοι 46 και 25 χρόνων και μια Μολδαβή 37, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το αυτοκίνητο των συλληφθέντων λειτουργούσε ως προπομπός συνεννόησης με το άλλο όχημα που μετέφερε τους μετανάστες.

Από τους συλληφθέντες διακινητές κατασχέθηκαν 2.000 ευρώ και συσκευές κινητών τηλεφώνων. Οι διακινητές θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας και οι μετανάστες σε οργανωμένους χώρους φιλοξενίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα