Τα σαΐνια, τα σαλβίνια και τα ντράγκια

*** Ο Μάριο Ντράγκι ήρθε στην Ελλάδα και βραβεύτηκε, καθώς μας πρόσφερε σπάνιες εμπειρίες. Έκλεισε τις τράπεζες, μας πέταξε έξω από την ποσοτική χαλάρωση και έκανε ακριβότερο το δανεισμό της χώρας. Νομίζω ότι δεν φτάνουν οι τιμές που του αποδόθηκαν. Θα πρέπει να γίνει επίτιμος Πρόεδρος της χώρας.

*** Στην τελετή βράβευσης του Ντράγκι βρέθηκαν όλοι οι επιφανείς της χώρας στα Οικονομικά. Παπαδήμος,

Χαρδούβελης, Αλογοσκούφης, Στουρνάρας. Βγάζουν φωτογραφία όλοι μαζί και αυτομάτως στο κάτω μέρος εμφανίζονται οι μισθοί που έχασες.

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι με τους πολλούς που δεν απεργούν και το δηλώνει με κάθε ευκαιρία. Θέλει παντού να αποφασίζουν οι απολύτες πλειοψηφίες, εκτός βέβαια από τις εθνικές εκλογές και όταν βγαίνει στα πανεπιστήμια η ΔΑΠ. Δεν θα τα κάνουμε όλα ίσωμα.

*** Άδωνις και Βορίδης έχουν απελευθερωθεί επιτέλους και χρησιμοποιούν χωρίς ενδοιασμούς ακροδεξιά ρητορική για το προσφυγικό. Φήμες λένε ότι ετοιμάζονται να μπουν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν ένα τραγούδι- ύμνο με τίτλο «Ό,τι και να γίνει, θα είμαστε Σαλβίνι».

*** Ο Αλέκος Φλαμπουράρης δήλωσε ότι είναι νωρίς να προσεγγίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα αίτια της ήττας. Νομίζω ότι γύρω στο Φλεβάρη του 2035 είναι μια καλή εποχή για να αρχίσει η συζήτηση. Δεν χρειάζονται βιαστικά συμπεράσματα.

*** Εμφανίστηκαν οι πρώτες 3D διαβάσεις και στην Ελλάδα και έτσι ο Έλληνας κάγκουρας θα ζήσει μια νέα εμπειρία. Θα παρκάρει πάνω τους… τρισδιάστατα

Keywords
Τυχαία Θέματα