Θλίψη για τον αναπάντεχο θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου σε τροχαίο – Πότε θα γίνει η κηδεία (video)

Θρήνος και θλίψη για Ιωάννινα και σε όλη την Ήπειρο για τον αναπάντεχο χαμό του Θεόδωρου Νιτσιάκου σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Παρασκευής (10/01), στο χωριό Αετομηλίτσα, στην Ήπειρο. Πότε θα γίνει η κηδεία του. Ποια είναι η δυναμική κόρη του άτυχου επιχειρηματία που συνεχίζει το έργο του στην γνωστή επιχείρηση. Ο πνιγμός του αδελφού του

με αυτοκίνητο που τον είχε συγκλονίσει…

Στη 1.00 το μεσημέρι της Κυριακής (12/01) θα τελεστεί η κηδεία του γνωστού επιχειρηματία. Το τελευταίο «αντίο» στον γνωστό επιχειρηματία θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ιωάννινα.

Η αγαπημένη του κόρη Μαριλένα Νιτσιάκου που είναι σε κατάσταση σοκ είναι μια δυναμική γυναίκα που δούλευε με επιτυχία και πάθος στις επιχειρήσεις του πατέρα της εδώ και χρόνια με τον αδελφό της Κωνσταντίνο. Εκείνος είχε αναλάβει το κομμάτι της παραγωγής, ενώ η Μαριλένα το κομμάτι του μάρκετινγκ αλλά και την εμπορική διεύθυνση.

Ο πνιγμός του αδελφού του με αυτοκίνητο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μοίρα έχει παίξει το δικό της παιχνίδι στην οικογένεια Νιτσιάκου καθώς και ο μικρός αδελφός του Θόδωρου έχασε τη ζωή του νεότατος όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε και ήταν ένας «σκαραβαίος» Βολκσβάγκεν έπεσε στα νερά της λίμνης των Ιωαννίνων και πνίγηκε. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος ήταν ο τελευταίος εν ζωή από τους τέσσερις γιους της οικογένειας, η οποία το 1975 είχε συγκλονιστεί από τον χαμό του μικρού αδελφού Κώστα στη λίμνη των Ιωαννίνων. Ο Αποστόλης «έφυγε» από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο και ο Αρσένης προδομένος από την καρδιά του.

Έτσι έγινε το δυστύχημα

Υπενθυμίζεται ότι ο Θοδωρής Νιτσιάκος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής (10/01), σε τροχαίο δυστύχημα, στο χωριό Αετομηλίτσα, στην Ήπειρο, όταν το αυτοκίνητό του έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων την ώρα που έκανε μανούβρες για να μπορέσει να φύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα στο οποίο επέβαινε, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό, βάθους 20-25 μέτρων. Ο εκλιπών φέρεται να βρισκόταν στην περιοχή για κυνήγι. Το ΕΚΑΒ απεγκλώβισε τον επιχειρηματία χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ λίγο αργότερα οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Θερμά συλλυπητήρια από όλους

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΙΠΙ και ο Πρόεδρος του, με τη σειρά τους, εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, αλλά και στην ευρύτερη οικογένεια των εκατοντάδων εργαζομένων στον Όμιλο επιχειρήσεων Νιτσιάκος.

«Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος ήταν ένα φαινόμενο επιχειρηματία. Ευφυής, δυναμικός, μεθοδικός, ακούραστος, με όραμα και γνώσεις. Ο Σύνδεσμος μας είναι φτωχότερος σήμερα. Η βιομηχανία, όχι μόνο στην Ήπειρο, αλλά σε όλη την Ελλάδα είναι φτωχότερη σήμερα. Ο τουρισμός μας είναι φτωχότερος σήμερα. Η κοινωνία μας είναι φτωχότερη σήμερα», ανέφερε, σε ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων.

Από την πλευρά του, ο δήμος Κόνιτσας έσπευσε να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Συλλυπητήριο τηλεγράφημα απέστειλε και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου.

Συγκεκριμένα, σε δημόσια κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κόνιτσας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (11/01), στις 11:00, με θέμα την έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου, το Σώμα, ενέκρινε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

«Η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία του Δήμου Κόνιτσας. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας με πλούσια κοινωνική, ανθρωπιστική, οικονομική προσφορά. Το Δημοτικό Συμβούλιο Κόνιτσας προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα και να αποδώσει τη δέουσα τιμή αποφασίζει ομόφωνα:

-Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος.

-Να παραστεί ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.

-Να εναποθέσει στέφανο στη μνήμη του εκλιπόντος και να δοθεί χρηματικό ποσό στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Κόνιτσας «Η Θεοτόκος».

-Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Κόνιτσας και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

-Το παρόν ψήφισμα να αναγνωσθεί κατά την εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος».

Πηγή: Θλίψη για τον αναπάντεχο θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου σε τροχαίο – Πότε θα γίνει η κηδεία (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα