Θρίλερ στα Πετράλωνα: Ένας 20χρονος υποστηρίζει ότι σκότωσε τον νονό του

Ένα απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται στα Πετράλωνα, καθώς ένας 20χρονος φέρεται να είπε σε αστυνομικούς ότι έχει σκοτώσει το νονό του. Ακολούθως είπε στην ΕΛΑΣ ότι τεμάχισε το πτώμα και τον πέταξε σε κάδο σκουπιδιών. Ανατριχιαστικά τα πρώτα ευρήματα της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες πρόκειται για έναν 50χρονο άνδρα, ο οποίος αγνοείται από την Παρασκευή (27/12). Φέρεται το Σάββατο (28/12) να τον αναζήτησαν φίλοι του, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι του. Στην ίδια πολυκατοικία

ζει και ο βαφτισιμιός του 50χρονου, με τον 20χρονο να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο νεαρός, που ανακρίνεται από τους αστυνομικούς, φέρεται να είπε πως σκότωσε τον νονό του την Πέμπτη (26/12) και τον πέταξε σε κάδο σκουπιδιών. Αμέσως, οι φίλοι του 50χρονου ειδοποίησαν την αστυνομία που έκανε έρευνες σε κάδους απορριμάτων.

Οι αστυνομικοί φέρεται να έχουν βρει ίχνη τεμαχισμού. Στο διαμέρισμα έχουν βρεθεί ίχνη αίματος. Σε αστυνομικές έρευνες σε κάδους απορριμάτων στην ευρύτερη περιοχή, προς το παρόν δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 20χρονος είχε ίχνη από αίματα στα χέρια του. Αναμένεται ο Εισαγγελέας, προκειμένου οι αστυνομικοί να μπουν στο σπίτι του 50χρονου.

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Πηγή: Θρίλερ στα Πετράλωνα: Ένας 20χρονος υποστηρίζει ότι σκότωσε τον νονό του - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα