Θύμα ληστείας γνωστός φυσικοθεραπευτής (video)

Ληστές μπήκαν στο σπίτι του φυσικοθεραπευτή Νίκου Κουλόπουλου και ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει τον φόβό του, αλλά και το πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Κοινοποίησε, μάλιστα, στη σελίδα του στο Facebook σχετικό βίντεο με το σπίτι τους άνω – κάτω.

«Όταν σε κλέβουν αισθάνεσαι ένα πολύ μεγάλο φόβο, είναι σαν βιασμός. Ανεβάζω αυτό το βίντεο να δείτε, δεν είχα κάτι να μου κλέψουν γιατί η αλήθεια είναι ότι αγωνίζομαι σκληρά όπως όλοι μας για μια καλή ζωή χωρίς πολυτέλειες. Αυτό που με πλήγωσε, όμως, είναι το ρολόι του

πατερά μου. Θα ήθελα να είμαι μέσα στο σπίτι και όχι να κάνω τον κοιμισμένο, όπως έλεγε ένας υπουργός…», έγραψε χαρακτηριστικά. Γίνεται αντιληπτό πως την ώρα της ληστείας δεν ήταν μέσα στο σπίτι του ούτε ο ίδιος, ούτε το παιδί του.

Οι φίλοι του του έδιναν, μέσω των μηνυμάτων τους, δύναμη και κουράγιο, ενώ εξέφραζαν την ελπίδα η αστυνομία να πιάσει τους δράστες.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, ανακοινώθηκε ότι ο Νίκος Καλόπουλος εντάχθηκε στο ιατρικό team της Νότιγχαμ Φόρεστ. Έχει διατελέσει φυσικοθεραπευτής και στην Εθνική Ομάδα Ανδρών. Επίσης, ήταν επικεφαλής φυσιοθεραπευτής στην ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016, τότε που είχε δηλώσει πως επέστρεψε στην πατρίδα γεμάτος αναμνήσεις, εμπειρίες, μετάλλια και δάκρυα συγκίνησης.

Είναι γιος του επί σειρά ετών – αείμνηστου – προέδρου του Ατρόμητου Ανδρέα Κουλόπουλου. Ο Νίκος Κουλόπουλος που έχει περάσει τα παιδικά του χρόνια ζώντας και αναπνέοντας μέσα στα αποδυτήρια του Ατρόμητου.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι του Νίκου Κουλόπουλου, με βάση το βίντεο που δημοσίευσε:

Keywords
Τυχαία Θέματα