Το «άγνωστο» διαμέρισμα του «Σαμπρέλα» στο Φάληρο και τα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά των δραστών

Μετά την εκτέλεση του 45χρονου Μανώλη Καραγιάννη από ενόπλους που πυροβόλησαν εναντίον του τουλάχιστον 60 φορές στο Παλαιό Φάληρο, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επικεντρώθηκαν στον εντοπισμό του διαμερίσματος όπου βρισκόταν το θύμα πριν τη δολοφονία του.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε πολυκατοικία, δυο τετράγωνα μακριά από το σημείο που ο 45χρονος είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του. Το γεγονός αυτό αν μη τι άλλο δείχνει τα αυστηρά μέτρα προφύλαξης που έπαιρνε ο «Σαμπρέλας», καθώς φαίνεται να γνώριζε και ο ίδιος πως το όνομά του φιγουράριζε σε ένα από τα πιο ακριβά «συμβόλαια θανάτου»

της νύχτας.

Στο μεταξύ οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής και όσον αφορά στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στους ανθρώπους της νύχτας με τα απανωτά «συμβόλαια θανάτου», έχουν αρχίσει και «κοιτάζουν» συγκεκριμένους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην Δυτική Αττική και φαίνεται πως αυτός ο πόλεμος, στον οποίο φαινομενικά δεν έχουν πάρει μέρος, μάλλον τους ευνοεί καθώς επεκτείνουν την κυριαρχία τους, με αποτέλεσμα πλέον να έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα