Το ΝΒΑ συμφώνησε με το Facebook Watch για να παίζονται περιλήψεις αγώνων

To NBA κατέληξε σε συμφωνία με το Facebook Watch, προκειμένου να παρουσιάζονται οι περιλήψεις των αγώνων πρωταθλήματος, όπως επίσης και αυτών της WNBA, της G League και της NBA 2K League. Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Όλο και περισσότερες διοργανώτριες αρχές λιγκών έρχονται σε συμφωνίες με εταιρείες

που δραστηριοποιούνται στα social media, ώστε να προβάλλεται το προϊόν τους. Το ίδιο έχει γίνει με το youtube και την amazon. Αυτό το κάνουν και σύλλογοι μόνοι τους.

Όπως έγινε γνωστό, το NBA θα διοργανώνει μία εβδομαδιαία γιορτή στο Facebook, επιτρέποντας σε φιλάθλους από όλο τον κόσμο να αλληλεπιδρούν, βλέποντας περιλήψεις παιχνιδιών και βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

NBA Game Recaps Are Being Added to Facebook Watch https://t.co/NJyQZiNG0H pic.twitter.com/o4kBaoGSJj

— McGill Buckley (@mcgillbuckley) 19 Φεβρουαρίου 2019

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, για το NBA αυτή η συμφωνία είναι μια ευκαιρία, αφού θα επιδιώξει να επωφεληθεί από την ευρεία κοινότητα των οπαδών του σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο, όπου έχει περισσότερους από 400 εκατομμύρια ακολούθους.

«Το ΝΒΑ αντιπροσωπεύει μια από τις πιο ζωντανές αθλητικές οντότητες της πλατφόρμας μας. Και προσφέροντας αυτές τις περιλήψεις αγώνων, διοργανώνοντας μία εβδομαδιαία γιορτή, το πρωτάθλημα θα είναι σε θέση να αλληλεπιδράσει με τους φιλάθλους του. Είμαστε ευχαριστημένοι που το Facebook Watch είναι ένας χώρος όπου οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να συναντηθούν για να συζητήσουν τα τελευταία νέα σε καθένα από τα τέσσερα πρωταθλήματα NBA», είπε η Ντέβι Μαχαντέβια, αρμόδια για τον αθλητικό προγραμματισμό του Facebook στις ΗΠΑ.

Video recaps of all NBA games coming to Facebook Watch #video #recaps #games #coming https://t.co/7GMrdBZvXm pic.twitter.com/g3kgQpqHEP

— MyTimesNow (@MTN_MyTimesNow) 19 Φεβρουαρίου 2019

Επίσης, ο Σαμ Φάρμπερ, αντιπρόεδρος των ψηφιακών μέσων στο ΝΒΑ, σημείωσε ότι «μέσω καινοτόμων εμπειριών, όπως αυτή του Facebook, οι φίλαθλοι του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο μπορούν να αλληλεπιδρούν σε πραγματικό χρόνο. Και να μοιράζονται το πάθος τους για το παιχνίδι».

NBA game recaps inked to Facebook Watch platform

NBA Digital announced a deal with Facebook under which all NBA, WNBA, NBA G League and NBA 2K League game recaps will be available on Facebook Watch worldwide.

The video… https://t.co/bXtr7gskfj

— Technology Times (@techtimespk) 19 Φεβρουαρίου 2019

Να θυμίσουμε ότι μέσω της τηλεόρασης του YouTube θα προβληθούν οι τελικοί του NBA, WNBA και G-League, μετά από την υπογραφή πολυετούς συμφωνίας της υπηρεσίας του YouTube με το κανάλι ABC, η οποία περιλαμβάνει τα δικαιώματα χορηγίας της σειράς των τελικών.

Επίσης, σε συμφωνία ορόσημο έχει έρθει η ισπανική Laliga με το Facebook για δωρεάν προβολή των αγώνων στην Ασία.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Amazon αγόρασε ένα από τα δύο πακέτα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που είχαν απομείνει στην Premier League για να μεταδώσει 20 αγώνες της ζωντανά τη σεζόν 2018-19.

Τέλος, η Μπέτις καινοτόμησε και έγινε η πρώην ισπανική ομάδα, και ο δεύτερη παγκοσμίως, που δημιουργεί τα δικά της καταστήματα στο Amazon. Συγκεκριμένα, ο σύλλογος της Σεβίλλης θα δημιουργήσει καταστήματα στα Amazon.es, Amazon.it, Amazon.fr, Amazon.de και Amazon.co.uk.

The NBA has agreed a deal to show highlights on Facebook Watch, with delayed coverage set to be made available via the social media platform's streaming service https://t.co/sDsTSC6D50 #NBA #FacebookWatch

— SportsPro (@SportsPro) 18 Φεβρουαρίου 2019

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα