Το σχόλιο Βαρουφάκη για τη χειραψία με Τσίπρα – «Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε» (video)

Με το σχόλιο «δεν υπάρχει τίποτα να πούμε» επιβεβαίωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης το ψυχρό κλίμα στις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικότερα, σε συνέντευξή του το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 αναφέρθηκε στην πρώτη χειραψία που είχε μετά από τα τέσσερα χρόνια με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της χθεσινής δεξίωσης στο Προεδρικό Μέγαρο για την 45η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

«Είχαμε μια κοινή πορεία.

Δεν την έχουμε. Τέλος. Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε γιατί τα έχουμε πει όλα πριν το 2015», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης σε σχετική ερώτηση.

Σε άλλο σημείο, ερωτηθείς για το αν θα ξαναβγεί στους δρόμους με τους πρώην συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ, διερωτήθηκε λέγοντας: «Ποιοι θα βγουν στους δρόμους. Τι θα ζητάνε ακριβώς; Φέρτε πίσω το ΕΚΑΣ που έδωσαν οι ίδιοι; Φέρτε πίσω τα αεροδρόμια και τα λιμάνια που έδωσαν οι ίδιοι;» και συνέχισε λέγοντας «ποιος θα τους ακολουθήσει στους δρόμους. Αν βγουν, θα είναι 5-10 άνθρωποι που μπορεί να είναι και λίγο γραφικοί. Είχαμε μία τετραετία που οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ πέρασαν το πιο σκληρό μνημόνιο με έναν τρόπο που ο Σόιμπλε τους έδωσε τα εύσημα και κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να το περάσει με τόσο αναίμακτο τρόπο. Αυτοί οι άνθρωποι να βγουν στους δρόμους και να ντυθούν αντίσταση, ίσως να είναι γραφικό και να το κρατήσουν για τις απόκριες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βαρουφάκη, Τσίπρα – Δεν,varoufaki, tsipra – den