Το «τερμάτισε» ο Αυγενάκης – «Βλέπει» προσπάθεια νοθείας στις εκλογές (video)

Ενδεικτική του τρόπου αντίληψης που επικρατεί στη ΝΔ φαίνεται πως είναι η πρωτοφανής και επικίνδυνη δήλωση του γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ (πού αλλού), σημείωσε ότι έχει πληροφορίες περί προσπάθειας αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος.

«Υπάρχει ο φόβος και διάχυτη η πληροφόρηση ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι – δεν νομίζω ότι θα γίνουν συντονισμένες ενέργειες από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ – αν τους το επιτρέψουμε, να αλλοιώσουν τα εκλογικά αποτελέσματα», τόνισε ο κ.

Αυγενάκης, με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν: «Επειδή δεν είστε τυχαίο πρόσωπο, είστε ο γραμματέας του κόμματος της ΝΔ, συνειδητά μας λέτε ότι υπάρχει συζήτηση και υποψία νοθείας;».

«Υπάρχει διάχυτη η πληροφόρηση -επαναλαμβάνω δεν έχουμε, ούτε πιστεύουμε ότι υπάρχει συντονισμένη ενέργεια από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ- αλλά υπάρχει η διάθεση από ορισμένους, που κινούνται σε αυτό τον χώρο, να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτό δεν θα επιτραπεί», απάντησε.

Στα λεγόμενά του αντέδρασε η βουλευτίνα του ΚΙΝΑΛ Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία υπογράμμισε: «Είχαμε αφήσει τις εποχές της βίας και της νοθείας πίσω μας, που ψήφιζαν μέχρι και τα δέντρα και που η παλιά παράταξη του κ. Αυγενάκη ήταν πρωτεργάτης».

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυγενάκης – Βλέπει,avgenakis – vlepei