Βαρουφάκης για την έδρα που έχασε το ΜέΡΑ25: Δεν χάσαμε τίποτα

Μπορεί το ΜέΡΑ25 να πάλεψε πραγματικά μέχρι την τελευταία στιγμή να εξασφαλίσει την είσοδο στο ευρωκοινοβούλιο, μην καταφέρνοντάς το τελικά, ο Γιάνης Βαρουφάκης όμως παρουσιάστηκε άκρως αισιόδοξος.

Σε tweet του σε ελληνικά και αγγλικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών και επικεφαλής του ΜέΡΑ25 υπογράμμισε πως το κόμμα δεν έχασε τίποτα.

Αντιθέτως, «κερδίσαμε το δικαίωμα και την υπέρτατη υποχρέωση να προβούμε σε ΚΑΛΕΣΜΑ για πλατιά πολιτική-προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών πολιτών

που αναθάρρησαν με το 3% του ΜέΡΑ25».

Και έδωσε ραντεβού για την Τετάρτη μεσημέρι, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.

Τίποτα δεν έχασε το ΜέΡΑ25! Κερδίσαμε το δικαίωμα και την υπέρτατη υποχρέωση να προβούμε σε ΚΑΛΕΣΜΑ για πλατειά πολιτική
-προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών πολιτών που αναθάρρησαν με το 3% του ΜέΡΑ25. Αυτό θα κάνουμε αύριο, Τετάρτη, στη 1μμ στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!

— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) 28 Μαΐου 2019

To our friends who heard that DiEM25 lost its Greek EP seat: We lost NOTHING! Having secured 3%, we gained the RIGHT & OBLIGATION to lead the revival of progressive politics in Greece. To this purpose, we shall issue an Open Call at a special Athens press conference. Onwards!

— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) 28 Μαΐου 2019

Μάλιστα, ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε ακόμα ένα tweet με χιούμορ, σχετικά με την έδρα του ΜέΡΑ25 στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Πάντως εμείς παρακολουθούμε το θρίλερ με χαμόγελο και ετοιμαζόμαστε για την αυριανή Συνέντευξη Τύπου (1μμ στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20) που θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον», έγραψε.

Πάντως εμείς παρακολουθούμε το θρίλερ με χαμόγελο και ετοιμαζόμαστε για την αυριανή Συνέντευξη Τύπου (1μμ στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20) που θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. https://t.co/tMCKvR7ALP pic.twitter.com/CFT6mqUZxU

— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) May 28, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα