Μεταβολή στο κατηγορητήριο ζητούν οι δικηγόροι του Ζακ – Να γίνει ανθρωποκτονία εκ προθέσεως

Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Ζακ ΚωστόπουλουΜεταβολή του κατηγορητηρίου από το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης σε αυτό της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεωςΟι δικηγόροι αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις κατά του πληρώματος του ΕΚΑΒ και των αστυνομικώνΝέο πόρισμα για τον θάνατο του Ζακ – «Καταπέλτης» για τα φονικά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι

Μεταβολή του κατηγορητηρίου από το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης σε αυτό της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως για τον μεσίτη και τον κοσμηματοπώλη

αναμένεται να ζητήσουν οι δικηγόροι της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, μετά το νέο ιατροδικαστικό πόρισμα που είδε την Πέμπτη το φως της δημοσιότητας.

Παράλληλα, αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις κατά του πληρώματος του ΕΚΑΒ και των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο News 24/7 μια εκ των δικηγόρων της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, η Άννυ Παπαρούσου «Μετά και από τα νέα ιατροδικαστικα στοιχεία, πιστοποιείται αυτό που γνωρίζαμε από την αρχή, ότι ο θάνατος προήλθε αιτιωδώς από τα χτυπήματα των κατηγορουμένων. Άρα λοιπόν η κατηγορία πρέπει να μεταβληθεί σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Καταθέσαμε σχετικό υπόμνημα στον ανακριτή με τη νομική και πραγματική αιτιολόγηση του».

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, στην ίδια κατεύθυνση αναμένεται να κινηθούν οι δικηγόροι και όσον αφορά τους άνδρες της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν στο σημείο.

Στη δημοσιότητα νέο ιατρικό πόρισμα για τον θάνατο του Ζακ

Σημειώνεται ότι νέο ιατρικό πόρισμα για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Πέμπτη από τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, που έχει ορίσει η οικογένειά του μέσω της Πολιτικής Αγωγής.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το δεκασέλιδο πόρισμα ο Ζακ Κωστόπουλος σταμάτησε να αναπνέει εξαιτίας των χτυπημάτων που δέχτηκε, ενώ υπήρξαν και χτυπήματα τα οποία αποδείχθηκαν καίρια για να καταλήξει.

Σύμφωνα με το πόρισμα τα δολοφονικά λακτίσματα που δέχτηκε την ώρα που βρισκόταν μέσα στη τζαμαρία ήταν καθοριστικά για το θάνατο του, με τα πιο σοβαρά να είναι δυο που δέχτηκε στο κεφάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα