Βελτιώνεται η υγεία του 52χρονου επιχειρηματία – Τα κινητά των δραστών αναζητούν οι Αρχές

Οι γιατροί θα προσπαθήσουν τις επόμενες ημέρες να μειώσουν τη φαρμακευτική του αγωγήΑισιοδοξία για την πορεία της υγείας τουΠού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.Σεσημασμένοι για ληστείες και διαρρήξεις εκτιμάται ότι είναι οι δράστες

Κρίσιμες κρίνονται οι επόμενες ημέρες για την υγεία του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Πιο συγκεκριμένα, οι γιατροί θα προσπαθήσουν τις επόμενες ημέρες να μειώσουν τη φαρμακευτική του αγωγή, ώστε να μπορέσουν να βγάλουν τον 52χρονο άνδρα

από την καταστολή.

Παράλληλα, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την υγεία του, καθώς βελτιώνεται όσο περνούν οι μέρες.

Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Οι Αρχές πλέον αναζητούν τουλάχιστον ένα υπηρεσιακό κινητό που χρησιμοποίησαν οι δράστες πριν ή μετά την αιματηρή ληστεία στην Κηφισιά.

Αυτό το στοιχείο κρίνεται πολύ κρίσιμο, καθώς θα οδηγήσει στην ταυτοποίησή τους.

Παράλληλα, σεσημασμένοι για ληστείες και διαρρήξεις εκτιμάται ότι είναι οι δράστες της απόπειρας ληστείας στο σπίτι του Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, αστυνομικοί του τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας πραγματοποιούν έρευνα στο ηλεκτρονικό αρχείο τους, καθώς εμφανίζονται βέβαιοι ότι οι δράστες έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Σύμφωνα με την περιγραφή της συζύγου του Αλέξανδρου Σταματιάδη, είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες τύπου full face, ενώ φορούσαν σκουρόχρωμα γάντια και ρούχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα